slm arkadaslarım ve abilerim scn deki ilk dosya paylasımım hatta ilk defa dosya paylasıyorum umarım beğenilir.
Öncelikle şunu belirtiyim bir Türkiye'li olarak ve Millilerimizin Euro 08 başarısından sonra türk futbolcuları biraz geliştirdim bu bazılarına biraz fazla bir geliştirme olarak gelebilir siz isterseniz düşürürsünüz.(Arda,Semih,Mehmet Topal,Aurelio,G.Gönül,U.Boral,Barış Özbek,Kazım,Serdar Özkan...+Arshavin)
3 büyükler+avrupa da ses getiren transferler ve gökdeniz transferlerini yaptım.Ama kusura bakmayın Beşiktaş ın yaptığı zapatocny,sivok transferlerini yapmayı unutmusum BJK li arkadaslardan özür diliyorum artık onları siz yaparınız.
Kendim güncelleme ile oynarken bir şey moralimi bozdu.GS deydim ve nonda,lincoln,linderoth u bu sene geldikleri icin satamadım(oyunda)ve sonra liglerin önde gelen takımlarındaki oyunculara teker teker baktım ve gercekten 07 yılında gelenlerin trasferlerini 06 olarak gösterdim böylece lincolnü vs... satabiliyorum.
Bazı söylentilere kanıp yanlıs transferler yapmıs olabilirim kusura bakmayın siz düzeltin.
Düzenleme yapanların yaptıkları düzenlemeyi belirterek upload yapmalarını da bekliyorum.
Başta da söylediğim gibi ilk paylasımım yorum,öneri ve eleştiri bekliyorum.Kendimi gelistirmem için bunların gerekli olduğunu düşünüyorum.
Hoşçakalın