Mustafa_94 Orjinal Mesajı Yazan: Mustafa_94 Orjinal Mesajı Yazan: yurtoglu Galatasaray Çubuklu 2008-2009 Arkadaşlar minikit oyunda harika görünüyor minikitide yüklemenizi tavsiye ederim kardeş rica etsem bu formanın tempini buraya koyar mısın? Benim istediğim forma tempini koyabilecek var mı???
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: Fatih Yilmaz Orjinal Mesajı Yazan: isyan28 Arkadaşlar ben cm ile yükledim her şeyi oyuncular yok:D:o:oFabırda yaptım:D kardeş team managamet te reset my squads var ona bas herşey düzeliyo Tamam kardeş gerek kalmadı düzelttim:D:D
__MeTeHaN__ aga eline sağlık çok güzeller de 1 FENERBAHÇE 2008-2009 bekliyoruz 2.si bu fosforlu forma cm08le eklerken hata veriyor "Image has a wrong size. Check the correct size doing an export operation. Many files accept single and double size, kits accept 1gK and 2gK size." bu yazı çıkıyor ne yapıcaz??
__MeTeHaN__ aga gerek kalmadı sağol üst üste bastım bastım bastım bastım oldu:D nasıl oldu ben de bilmiyom ya neyse:D diğerlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz ellerine sağlık. bi de minikit abi yaa turkuaz forma minikiti koydum :D:D:D
ardakaya foormalarrr çoookk güzelll benimde bi ricam warr yaparsan sevinirim livirpool 08-09 sezn formlarnı ypabilirmisin acabaaa!!!!!!????????
Frank James Lampard forma istek: valencia home - inter full - juventus full - chelsea full - schalke full arkadaşlar sizden rica ediyorum herhangi bir sitede varsa bu formalar gördüyseniz bana söyleyin.tabii kendiniz yapıpta koyabilirsiniz. ________________________
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: talvat53 ya fb formaları yokmu kardeş??? Foruma biraz baksak ne dersin?
yavuss yurtoğlu gs nin 3 çubukulu formasının minikiti süper diğer formalarınkinide yapar mısın? şimdiden teşekkürler :D
onurnur gs yın beyaz ve turuncu fornalarının minikit ini bide kaleci formasını yaparmısın aykut un giydiği turkuaz formadan
Mustafa_94 Orjinal Mesajı Yazan: Mustafa_94 Orjinal Mesajı Yazan: Mustafa_94 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: yurtoglu Galatasaray Çubuklu 2008-2009 Arkadaşlar minikit oyunda harika görünüyor minikitide yüklemenizi tavsiye ederim kardeş rica etsem bu formanın tempini buraya koyar mısın? Benim istediğim forma tempini koyabilecek var mı??? Kardeş tempşi koysana çok zor bi iş değil.