kloseumut Psv Eindhoven kulübü başkanı Henk De Vries takımın başına Umut isimli genç teknik direktörü getirdi.Düzenlediği basın toplantısında Umut'a güvendiğini vurgularken Umut'u seçmelerindeki nedeni başarıya aç olması olarak yorumladı.Ayrıca 7 m lik transfer bütçesi vererek şampiyonluk için söz istedi Umut ismindeki menajerden.Umut:"Hollanda'nın en iyi, dünyanın ise sayılı kulüplerinden birine geldim.Elimden geldiğince başarıya koşmak için uğraşacağım."Umut ismindeki managerin kişisel bilgileri ise şöyle: Kariyerime başlıyorum ilerleyen saatlerde transferler ve maçlarımı sizlerle paylaşacağım...
kloseumut hepiniz saolun arkadaşlar. takımdaki son gelişmeler: -m.petach tikva maçı iptal oldu -anderlecht ve baselle hazırlık maçı düzenlendi -farfan ile yeni sözleşme imzalandı İşte transfer merkezi
kloseumut biraz ucuz transferler oldu ama başarıdan eminim:) ayrıca maduronun hemen gelmesine çok şaşırdım çünkü önceki kariyerlerimde onu almak için bunun beş katını falan gözden çıkarıyodum gelmiyodu.transferlerimiz hayırlı olsun.takımdaki futbolcu sayısı 23 tür.birazdan hazırlık maçlarnın sonuçlarını koyacağım.eksiklerim varsa söleyebilirsiniz.hepiniz sağolun
Norwayboy transferleri gelecek vaat eden oyuncular üzerine yapmışsın. sana önerim orta yaşalrda bikaç adamla takviye yap.salcido biraz ucuza gitmiş herhalde 8.0.0 kullanıyorsun ben 8.0.2 kullanıyorum ve açdığım kariyerde salcido en az 5-9 mn arası gidiyor (hemen yani sezon geçmeden)
kloseumut değeri 3m idi 3.6m ye kadar çıkabildim. o paraya verdim olsun edison mendezde 2.5m idi 5m önerdim kabul ettiler gitti. sanırım o açığı kapattık.simons ise 30 una geldiği için gönderdim.haklısın aldığım oyuncuların çoğunu önceki kariyerlerimden biliyorum.hepsi ilerde çok büyük yıldız oluyor.
How.44 Haklısın genç transferler yapmışsın ama bu isimlerle beraber takımın uyumu ve gelişmesi için 1-2 sene lazım..O yüzden biraz sabır gerekiyor.Umarım sende vardır :)
kloseumut takım bomba gibi çok iyi.bende gerekli olan sabırın olduğunu sanıyorum.bu senede başka transfer düşünmüyorum büyük ihtimalle bi aksilik olmazsa.belki bir tane istisna olabilir.
Norwayboy bende bu sabır oluşurken gerekli olan bikaç oyuncu al diyorum 28-30 yaşlarında mc bölgesine mesela tam bi yönetici olur..yada defansa çok oynat demiyorum ama deplasmanda büyük takımlara karşı kaldıramaz diğer oyuncular...zaten bu alacağın oyuncuları 2 yıllık alırsın eğer iyi oynarsa zarar etmeden satarsın eğer çok ii oynamazsa 2 yıl sonra bitiyor ontrat zaten...
Norwayboy tmm dur bakiim biraz:D yani ben rastgele söylemiştim sen kullanmayı düşündüpğün kadronu yaz aksayabilecek yere buluyum oyuncuyu... olur değilmi?