Fenerbahçe - Swindown Town (ÖZET) -Video' sunu aşağıdan izleyebilirsiniz :
http://www.dailymotion.com/video/x63vds_fenerbahce-swindon-town-11-kezman-c_sport
saol
Onların golü güzelmiş.
O nasıl bir goldür öyle, güzel kelimesi çok yetersiz. Müthiş, inanılmaz bir gol.
okadarıda fazla..süper bi gol atmış
Harika bir gol.
Yarın fotomaçta fb'ye transfer olcak dedikoduları yer alabilir :D
Nasıl bir gol o yaa :D Süper gerçekten :)
**Tamam gol güzelde. Kalede MERT war . Fazla abartmayın. Volkan Babacan olsaydı yemezdi. Neyse Aragones 2.kaleciyi belirlemiş oldu böylece. **
Bırak ya aynı golü siz atsanız ortalığı yıkardınız, bildiğin müthiş bir gol olmuş, kalede kimin olduğu beni ilgilendirmez.
bi golüde nasıl abartıyonuz ya hayret.Sanki biz öyle goller atmadık..yok havaya kalkacakmışız...
Ne alakası var güzel gol her zaman alkışlanır kim atarsa atsın adamın topu kontrol edişi ayrı bir güzel vuruşuda çok iyi şu kaleci olsa tutardı diyonuz bunun garantisi varmı:confused:
Orjinal Mesajı Yazan: Venom Bırak ya aynı golü siz atsanız ortalığı yıkardınız, bildiğin müthiş bir gol olmuş, kalede kimin olduğu beni ilgilendirmez.
Orjinal Mesajı Yazan: Venom
Ya ne yıkcaz sevincimiz daha değişik olurdu tabikide sonuçta o golü atanı bir sezon boyunca izlicez ve farklı gözle bakıcaz. golün güzelliğine birçok kişi hem fikir. 2 tane Buffon koy kaleye ben sanmıyorum tutcagını. ama bir gol için ortalığı yıkma olaylarına girmeyiz merak etme.
Mükemmel Bi Gol Atmış !
Ulaş sen öyle dediğime bakma, yok öyle süper bir gol değilmiş de yok Volkan Babacan tutarmış da, o yorumları yazanlara gösterdim o tepkiyi.
Adam ayağına iyi oturan topa iyi yön verdi güzel goldü.
gerçekten müthiş golmüş
volkan babacan olsa yemezdi yorumu çok saçma.kaleye demireli koy oda yerdi:D
**Çok uzattınız beeee :mad: . Maçın özetini izleyin diye buraya koyduk. Cimbomlular girdi konuya , konunun içine etti. Size mi kaldı fenerin hazırlık maçını izlemek. Yediği golu konuşmak. Allah allah.**
Senin bu tür yorum yapmaya hakın yok darkmute. Gayet diğer takımdan olanlar da Fenerbahçe konularına yorum yapabilir, ki Venom da maça değil gole yorum yapmış. Gayet de doğru söylemiş nefis bir gol. Neden kabullenemediğine anlam veremiyorum.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: