Fatih Yamanla Çok Özel...Fanatik olarak Juventusun başına geçen Milli Temsilcimiz F.Yamanla samimi bir röpörtaj yaptık.
F:Öncelikle hayırlı olsun transferlerde gelceğe önem verdiniz ?
F.Yaman : Teşekkürler. Genç transferlere hep önem veririm. Pimpirikliyim heralde.
Fanatik: Performansınızdaki düzensiz maç çizelgesi için ne diyceksiniz ?
F.Yaman : Evet garip olduğunu biliyoruz ama takdir edersinizki geçen sene bi alt ligdeydik Serie A havasını unutmuşuz yavaş yavaş hatırlıyoruz yavaş yavaş başlıyoruz. Gidişimz kötü oldu dönüşümüz muhteşem demiştik bu sefer en kötü şampiyonlar ligine kalmayı hedefliyoruz kader kısmet nasip..
Fanatik:Juventusda kaptanı gönderdiğinizde bir sürü okur buna karşı çıktı buna ne diyorsunuz ?
F.Yaman:Eski oyuncular kaptanlar asla unutlamazlar.O gitmek istedi.Benim takımımda kimseyi zorla tutamam.Kaptanlığı alıncada trip yaptı doğru satılık çıkmışken Milana gönderiyim dedim.
Fanatik: Yıldız deil yıldız olacak transferler aldınız bazıları şimdiden muhteşem. Ama sezon yarısı transfer olcakmı.
F.Yaman : Tahminimle hayır.Ama sakatlık gibi bişey olursa olabilir. Ama benim işim belli olmaz sağ gösterip sol vurabilirim.
---Okurlarımızdan---
Mascicino Elhıyar : Bomba transfer istiyoruz !
F.Yaman: Emredersiniz. Bence sen takım değiştir bu kafayla :D(gülüşmeler)
Kafayanosallayano Tüküerno: Hocaa kaçıncı olcaz hocaa
F.Yaman: en kötü 3.
Roggi Kupayoseveerioyoy: 2 Kupayıda alcaz dimi
F.Yaman: di.
Sayın okurlarımız birçok sorudan bunlar seçilerek hazırlanmıştır.Yoksa 1500 e aşkın soru vardı.SSler birazdan gelcek(ss ne kim dedi Allah söyletti) neyse iyi günler..