teşekkürler mesajlar için...
oyunu kapamıştım sinirden, sizin mesajlardan sonra açıp kurcaladım çözüm var mı diye..
Kadro seçiminde malum 'otomatik seçim' var.. dedim otomatik seçtireyim bilgisayar bilir işini.. bu denemeyi buraya yazmadan önce de yapmıştım aslında, ama baktım bilgisayarın seçiminde de sadece Fabregas vardı Arsenal'den çıkan... dedim bilgisayar da başaramadı..
az önce açıp kurcalarken yine denedim ve yine aynısı oldu ama dikkatimi çeken bir şey vardı, bilgisayar 25 kişilik kadrodan sadece 22 oyuncu seçmişti..
ve oldu evet sorun çözüldü..
Sonuç şu: Benim 4 tane Arsenal'de yetişmiş oyuncu almam gerekiyordu, sadece 1 tane alabildim, yani 3 tane açığım vardı. Bu 3 oyuncu açığını kadroya 3 oyuncu alamayarak ödedim, 25 kişilik kadro yerine 22 kişilik kurabildim...
Aynısı İngiltere içinde yetişenlerde de oluyormuş.. 8 tane İngiltere'de 15-21 yaş arasında top oynamış adam istiyor ya, eğer onlardan sadece 3 tane seçerseniz, 5 tane eksiğimiz olmuş olacak.. bu 5 eksiği, kadroyu 25 yerine 20 oyunculuk yaparak ödüyorsunuz...
Ben de yeni öğrenmiş oldum, bu sorunu yaşaması muhtemel arkadaşlara da yardım etmiş oluruz umarım...
Ek olarak Cesc, Arsenal'de yetişen başta çok oyuncu var ama Fabregas dışındakiler kullanışlı değil potansiyel bakımından.