Ankarada Fenerbahçe Bayramı..0-2
beklediğimdende zayıf çıktılar rahat gectik oftaşı.kezman formuna bir türlü kavuşamıyor,3 maçtır oynuyor fakat hala golü yok bir varlık sergileyemiyor.

carlos'ta çok iyi gidiyor.42 maçta 6 gol 8 asistle oynuyor ve gollerinin 1 veya 2si dışında hepsi frikikten :)
kazım'a birşey söyleyemiyorum taktiğimde vaart'ın olmadığı zamanlarda rolünü çok iyi yapıyor.uğurla birlikte bu sezonun süpriz golcülerinden o da.
Juan Manuel Torres Fenerbahçe'de...

adamın özellikleri mest etti beni ve zorla almaya zorladı.
şuana kadar yaptığım transferler gelecek sezon için düşündüğüm transferler değil,bu oyuncuları yıl sonunda geldikleri gibi kiralamayı düşünüyorum,lulinha dışında.tabiki takımdan yabancı oyuncu transfer olursa onların yerine bir veya ikisi takıma dahil olabilir.sezon sonu için anlaştığım 3 genç oyuncuyu hem düşük fiyatlara aldım hemde sanıyorum ki 2-3 sene sonra çok iyi paralara satacağım.
Kanarya İnönü'de Galip..1-2
ligde karşılaştık beşiktaşla..

busefer şans flan yoktu yanımızda bileğimizin hakkıyla aldık galibiyeti.oyunun hakimi bizdik,gol kaçıran direkten dönen toplara sahip bizdik,rüştü farkı önledi diyebilirim.
tevfik kendini göstermeye baslıyor attım mı 2 gol birden atıyor :)
İlk Raund Milan'ın..2-1

San siro'da çeyrek final ilk maçında milan'a 2-1 yenildik.çok güçlüler yapabilcek birşey yok ne yazıkki deplasmanda en azından beraberlik hedefliyordum ama olmadı.ama yinede 2-1lik sonuc çok kötü değil,sonucta ikinci maç kadıköyde maabedimizde :)

ayrıca yönetim ek transfer bütçesi yarattı,appiah'tan gelen paralarda var,yıldız transferi yapıcam sanırım sezon sonu =)