Lizbon'da keyif verici maç..5-3

maç öncesinde herşey belliydi zaten gruptan çıkanlar elenenler vs.formalite icabı bir maç oldu.1. olarak çıktık gruptan sporting sonuncu oldu ve elendi.
maça çıkarken oyuncularıma sadece iyi şanslar diledim,kazanmak gibi bir zorunlukları yoktu iyi bir maç çıkarmaları gerektiğini biliyorlardı ve keyif verici bir maçın yarısı oldular.
sporting grup birincisini bari yenme düşüncesiyle çıkmış olucakki inanılmaz bir baskı uyguladılar ve golleri ardı ardına buldular.bu baskıyı her maçta uygulasalardı sanırım gruptan biz yerine onlar lider çıkardı :)..biz hala rahattık çünkü gerektiğinde gol atmasını biliyorduk ki öyle oldu azcık çıkınca 3 gol birden bulduk,bir onlar bi biz attık ve maç çok zevkli bi şekilde sona erdi.

Türkiye kupasındaki 2. maçta Fenerbahçenin..
oftaşı deplasmanda yedek ağırlıklı kadroyla yenmeyi başardık.çok pozisyona girdik 2 golümüz sayılmadı ama 2-0 yendik yine.

güzel gidiyor herşey ligde lideriz şampiyonlar liginde gruptan lider çıktık,kupada iki maçıda aldık.tek transferim vaart çok iyi oynuyor ve istatistikleri müthiş.takımdaki tek can sıkıcı sorun kezman ve onun ardında bıraktığı forvet sorunu.semih arada bir gol atıyor ama yeterli değil biçok maçta gol sıkıntısı çekiyoruz.seneye için lulinha transferim var amc mevkiine.tevfik köse ile anlaştık daha çok genç yedek soyunacak.limayı kiralıcam onun baska klüpteki performansına bakıcam ve tecrübe edinmesini sağlıcam,eğer beğenirsem takıma monte edebilirim olmazsa bi miktar fazlaya satabilirim.birde kezman'ın yerine bir forvet yabancı bir forvet düşünüyorum ama transfer bütçem 4m paund neredeyse yok denecek kadar az.oyüzden gençlere yöneliyorum mecburen.deivid ve appiahı satabilirsem onlardan gelen parayla alabilirim belki iyi bir forvet ama şuan elim kolum bağlı,anca gelecek için genç yıldızları kadroya katabiliyorum..
Teşekkür ederim konuya ilginiz için:)