4 Forvetle Gelen 3 Puan..1-0

Çok garip bir maçtı,maç öncesinde herşey bizim lehimizeydi,kayseri t. direktörü ersun yanal dahi bu maçtan fazla ümidim yok fenerbahçe durdurulmaz bir takım diye konuşmuştu ama sahadaki fenerbahçe hiçte öyle değildi.
maçta pozisyon kıtlığı vardı çok zevksiz ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maçtı.maçın son 10 dakikası artık tüm riskleri alıp forveti 4'ledim.evet ilk defa yapıyordum bunu,çünkü kaybetmeye tahammülüm yoktu,kötüde oynasak almalıydık bu maçı ve aklımda kurduğum skoru,maç sonunda skor tablosunda gördüm.
dk 80i gösteriyordu ve herşey ortada gidiyordu forvette huntelaar ve ronaldo çok etkisiz bir maç çıkarıyorlardı aynı arkdasları gibi.2 değişiklik hakkım vardı bunlarıda defanstan ve orta sahadan oyuncu çıkarıp oyuna kattığım kezman ve tevfik köseydi.
4 forvetle oynuyordum ve oldukça açık veriyordu defansım.iki pozisyonu atlattık volkanın çabasıyla ve dakikalar 90ı gösterdiğinde huntelaarın kafasından seken top tevfiğin önünde kaldı oda ani bir vuruşla topu ağlara yolladı ve taraftarı adeta çılgınca sevince boğdu..maça bakınca kimsenin galibiyet beklemediği maçta 90'da attığımız golle maçı çevirmiş ve galibiyeti gururla karşılamıştık..