champions31 ASLINDA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMUNU KOYMALARI GEREKİR O STAD BİR AYRICALIKIR MUHTEŞEM BİR STADYUM GÖRMENİZ GEREKİR CANLI CANLI :D
Rebel_Justice **evet haklısın o stadta bu sene uefa kupası finali var.Koymalarrı lazım(dı).Ama malesef olmayacakmış:S:S**
Kayserilee bence şükrü saraçoğlu ve atatürk olimpyat yaplır uefa fnali bizim stadta yapılacak gelecek ffa 2010 da aslantepe olacağını düşüorum çünkü avrupanın en iyi üç stadı içinde yer alacağı söleniyor diğer stadları bizler yapiliriz sanırm
Dldzgnyllrbond beyler bence şükrü saraçoğlu konmalı ben gsli olsamda geçen yıl fenerin başarısını takdir ettim müthiş bir takım ama söylentiler bakımından duyduğum kadarıyla şükrü saraçoğlu yok bence bu bizim için kötü bir haber:@ ama iyi haber şu ki olimpiyat stadı konuyo buda ii bi haber en azından ve bence fifa 2010'da(fifa 10'da) asalntepe ve şükrü saraçoğlu konmalı fifa 2010'da konarsa rahatlarız şükrü saraçoğlu konmalıdır bu yıldan konması gerekirken gelecek yıla kaldı ea bugünün işini yarına bıraktı fenerbahçe başarılıdır stadı konmalıdır ve bence asıl maracana stadyumuda konmalıdır sizce
ceday Adamlar fifa 08'de koskoca real madrid'in stadyumunu yapmadılar,artık ea'in stadlara ve diğer şeylere önem vermesi şart...ben şükrü saraçoğlu,inönü,atatürk olimpiyat stadını şahsen bekliyorum.
AliOsi Ceday kardes, Real'in lisansi Konami'de. Sanirim Konami ile anlasma yapmislar belli bir sure bizde kialacak diye. FIFA daki stadyumleri bu vidyo ile izleye bilirsiniz: "> yada youtube a "niveau de rapidité fifa09"yaziniz.
ceday Bilgi için saol Aliosi usta demek konamiyle anlaşma yapmışlar!zaten ea sports böyle uyumaya devam ederse fifa diye bi şey kalmıycak :)