Tevfik Kose cok guzel oynadi...2 gol atti Rahat bir mac oldu bizim acidan

Zafer Yelen Petkovici aratmiyacak bunu gosterdi.Bu macta tam 4 asist yapti golu yap ama nerdeyse tum takima gol attirdi

Ve Yeni Doudin'i bulduk cok sukur...Priskin:)
90+2 de attigimiz beraberlik golu ile 1 puan aldik

Ve 5 hafta sonunda olusan puan tablosu durumumuz fena degil

Sampiyonlar Ligi Eleme macinda Romaya yenilen Manisaspor.
Uefa Kupasi 1.Tur Macinda Isvicrenin Grasshopper takimiyla oynuyacak

27 Isvicre Sampiyonlugu ve 18 Isvicre Kupasi bulunan guclu ekip Manisayi zorluyacaga benziyor.
Ve Grasshopper takiminida eleyip gruplara kaldik:)
SSler
Gecen seneki defans problemi bitti gibi kalecide super oynuyor.E atak oyuncularin kaliteside ortada.Boyle skorlara
herhalde alismam gerekiyor.Cok zevkli bir macti super oynadik gercekten Konya'ya formalite haric sut cektirmedik:)

Gecen sezon 2. yarida almistim o zamanlar petkovicin yedegiydi Zafer ama bu sene Petkovic i satinca takimi yonetmek ona dustu oda bu macta attigi 5 gol ile ben bu isi yaparim dedi:) Super oynuyor zafer hem atiyor hem attiriyor. Zafer'le onceki oyunlarimdada cok oynadik ama bu sefer bir farkli oynuyor yaw.
Uefa Kupasi ilk tur 1. macinda isi bitirdik gordugunuz gibi

Bu macin tek gol ile bittigine bakmayin siz.Mac statlarina bakin rakipe pozisyon verdirmedik.

Kolay bir macti izlemesi zevk veren bir macti.Hele joao carlos penalti kurtarinca kaledeki sorunu kokten halletigimi anladim.insAllah hep boyle gider. Bu macin yildizi JOAO CARLOS

Kendi sahamizda yenilmek olmazdi.
70. Dakikada Zafer'in frikik goluyle mac 2-2 bitti ve gruplara kaldik

Turkiye'de harika performans sergilen Manisaspor bu performansini avrupaya'da tasidi. Bu sene bizi Uefa kupasinda temsil edecek olan Manisa zor bir gruba dustu.Teknik Direktor Muhammet Ali Sahin grup hakkinda "Biz bu gruptan cikariz" seklinde emin konustu.
" Biz kendimizi turkiye capinda kanitladik sira avrupaya geldi, ben takimima guveniyorum bu sezon 20m transferlere harcadik buda bizim hedeflerimizi ne kadar buyuk tuttugumuzu gosterir.Bu maclarda bizi zorluyabilecek Lazio vede belki yunan ekibi panatinaykos zorlayabilir." dedi
Arkadaslar YORUMLARINIZI bekliyorum...