Orjinal Mesajı Yazan: enbuyukbesiktas
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: turkz3ar
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: enbuyukbesiktas
gsl gidiyosun.kimse seni durduramaz.bütçen ne kadar bu arada?transfer için öneri yapcam
Tesekkurler...Evet dogru sezona cok iyi basladim insAllah devam ederiz boyle
4.5m gibi bir butcem var
+ suanda takimda 6 tane yabanci futbolcu var
kerlon ya da lulinha'yı denesene bi!belki şansın yaver gider:D
Lulinha'yi cok istiyordum...Petkovic cok yasli en fazla 1-2 sene daha oynar..onun yerine kaliteli bir oyun kurucu lazim..Bildiginiz var ise Manisaya gelebilecek transfer butcem 4.5m.
Bir Anadolu Devi Trabzonu guzel oyunumuzla 3-0 yendik

Denizlisporu cok rahat yendik. Zaten Musa Kus kirmizi kart yedikten tek kale oynadik ama son vuruslarda iyi degildik.

Bu maci Rize hakketti. Ama biz beraberlik koparmasini bildik.
2-0 yenilirken 2-1 yapip... 84. ve 88. dakikalarda Petkovicin attigi goller ile galibiyet bizim derken 90+ yedigimiz gol ile 3-3 oldu

Bu maci buraya koymaya bile utaniyorum:o
Aslinda en az Galatasaray kadar atak yaptik 20 dakika baya bastirdik ama gol vuruslarinda cok kotuyduk.
Galatasaray resmen kaleyi bulan her sutu gol oldu

Buda son olusan puan durumu...
Son haftalarda cok kotu oynuyoruz...birde cok gol yiyoruz bir cozum lazim ne yapmam lazim?

BASIN TOPLANTISI
Manisaspor Teknik Direktoru Galatasaray yenilgisinden sonra duzenledigi basin toplantisinda taraftarlardan ozur diledi.
"Maca cikmadan once herkes inanmisti yada inanmis gibi yaptilar.Sahada farkli bir Manisaspor izledik.Ilk dakikalarda rakibimiz taraftar onunde oynama avantajini iyi kullanip etkili baskilar uyguladilar.Defanstaki hatalar yuzunden cok bosluk verdik ve rakibimiz bunlari cok iyi degerlendirdi. Bu yenilgi bizim yaristan kopmamiza engel degil henuz 12 mac oynadik vede lider ile aramizda 3 puan fark var ve bir tane mac eksigimiz var. Biz bu bu
sene bazi seyleri kararlastirdik yonetim ile.Onlarda gerekli duyarliligi gosterip transferler ile kadromuzu iyice guclendirdik.
Hedefimiz ilk 4'e girebilmek ve bunu simdilik basardik.Umarimki ligdeki pozisyonumuzu ileriki haftalara'da tasiriz."