candeger kardesim hadi be çıkar şunu artık gece oynayalım..kamptayız bak arkadslarla futbolcuyuz bizde dagın basında gınaaa geldi çıkarda sunu oda arkdasımla bi oyun acalım vakit geçmiyo hadi kardesim gözünü seviyim=)=)
XII **Ne kastınız yahu..Forum güncellemelerle dolu çıkana kadar onlarla idare edin..Başını şişirmeyin yamacıların ki güzel bir çalışma çıkarsınlar;)**
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: XII Ne kastınız yahu..Forum güncellemelerle dolu çıkana kadar onlarla idare edin..Başını şişirmeyin yamacıların ki güzel bir çalışma çıkarsınlar;) iyide forumlarda bole gusel bi qüncelleme yok ole transferleri bnde atarm oyuna...bis biras baskı yapalımki cabk cıksın bu yama:D ne kadar cabk cıkarsa o kadar ii olur bzm iicn yama cıkcak dio oyunu oynamıorum!!!
Neo Orjinal Mesajı Yazan: nouman_r17 Orjinal Mesajı Yazan: XII Ne kastınız yahu..Forum güncellemelerle dolu çıkana kadar onlarla idare edin..Başını şişirmeyin yamacıların ki güzel bir çalışma çıkarsınlar;) iyide forumlarda bole gusel bi qüncelleme yok ole transferleri bnde atarm oyuna...bis biras baskı yapalımki cabk cıksın bu yama:D ne kadar cabk cıkarsa o kadar ii olur bzm iicn yama cıkcak dio oyunu oynamıorum!!! Öncelikle Türkçe'yi düzgün kullanmanı öneririm. Yamada biraz gecikme olabilir belki. Biraz sabır lütfen.
nouman_cr9 Orjinal Mesajı Yazan: Neo Orjinal Mesajı Yazan: nouman_r17 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: XII Ne kastınız yahu..Forum güncellemelerle dolu çıkana kadar onlarla idare edin..Başını şişirmeyin yamacıların ki güzel bir çalışma çıkarsınlar;) iyide forumlarda bole gusel bi qüncelleme yok ole transferleri bnde atarm oyuna...bis biras baskı yapalımki cabk cıksın bu yama:D ne kadar cabk cıkarsa o kadar ii olur bzm iicn yama cıkcak dio oyunu oynamıorum!!! Öncelikle Türkçe'yi düzgün kullanmanı öneririm. Yamada biraz gecikme olabilir belki. Biraz sabır lütfen. önerini dikkate alıyorum... zaten beklememizde sorun degil bazı arkadasların kisiye yönelik sözleri canımı sıkıyor:( bekliyoruz cıkmasını.. sabah kalktıgımda yayınlanmıs olmasını umut ediyorum:)
barbaros061903 Tamda böyle bişey bekliyodum içimi okumuşsunuz merakla bekliyorum artık eski oyun pek zevk vermiyordu
Matias Ariel Fernandez **Herkese günaydın!Beklemedeyiz umarım akşam çıkmış olur..şimdiden elinize emeğinize sağlık..**