intern **Arkadaşlar sürekli yaşadığımız talihsizlikler ve sorunlar yüzünden yama normalden 2-3 gün geç çıkacak, bu gecikmeden dolayı özür dileriz...** ***intern***
intern **8.02 uyumluu olarak çıkacak yamanın ayrıntıları ilk mesajda açıklanmıştır!!! Yamanın getirdiği yenilikleri buradan öğrenebilirsiniz.** ***intern***
EshKia hocam bunları yaptıktan sonra bi kopyasını sigames'de yayınlayın da orada update yapabildiklerini zannedenler gelip ellerinize kapansın. tebrik ediyorum gerçekten. helal olsun. yayınladığınız an indirmek farz oldu bunca emeğinizden sonra...
7_ronaldo_7 iyiki konuyu şimdi gördüm yoksa açıldığı günden bu yana bekleyemezdim:D şimdi az kalmış neyse:) bide bişey sorcam oyunun başlangıç tarihi ne zaman olcak yani ligi açtığımızda 2008-2009 sezonundan mu başlayacağız?
el kun Orjinal Mesajı Yazan: 7_ronaldo_7 iyiki konuyu şimdi gördüm yoksa açıldığı günden bu yana bekleyemezdim:D şimdi az kalmış neyse:) bide bişey sorcam oyunun başlangıç tarihi ne zaman olcak yani ligi açtığımızda 2008-2009 sezonundan mu başlayacağız? Hayır,oyunun başlangıç tarihi.
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo_09 formaları yine biz yükleyeceğiz yani teşekkürler cevap için Eğer zaten yüklüyse bi daha yüklemene gerek yok tabi.
uugurc walla fmnin ençok bu yönünü seviorm her yeni sezon gerçekten yeni bi heycan. bu yamadan sonra da fm2009 gelcek oda yeni bi heycan.. oyuncu taramalar yetenek avcılıkları vs... yeni sezon hayırlı olsun. şimdiden elinize sağlık.