No_FeaR_GS **мιℓαη вαяσѕ'u galatasaray'da görmek istiyoruz yeni eklenti bekliyoruz! ayrıca galatasaray'ın bütçesi ve teknik kadrosu çok güçsüz yeni eklentiyle birlikte arda turan, nonda, servet, uğur boral gibi oyuncuların güclerinin artmasını istiyoruz!.**
el kun Orjinal Mesajı Yazan: WildBoyz_ Yeni Elenti ne zaman çıkar veya çıkıcak mı?Bizi bilgilendiriseniz seviniriz. Orjinal Mesajı Yazan: intern v2'nin çıkıp çıkmayacağı, çıkacaksa ne zaman çıkacağı FM 2009'un çıkış tarihine bağlıdır. (bu konuda bir açıklama yapılmadan bir şey söyleyemem.) ***intern*** ;)
berkdk oyunu acıosn new game diosn ordan database select cıkması lazm kendn pisir kendn ye yi seciosn o kadar
Fobi Orjinal Mesajı Yazan: intern v2'nin çıkıp çıkmayacağı, çıkacaksa ne zaman çıkacağı FM 2009'un çıkış tarihine bağlıdır. (bu konuda bir açıklama yapılmadan bir şey söyleyemem.) ***intern*** sölendi......
el kun Orjinal Mesajı Yazan: berkdk ya arkadaslar bide nasıl silcemiizi anlatsanız nası yüklicemizi anlatmıssınızda nası silcez:D Bilgisayarım\C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\db İçindeki Kendin Pişir Kendin Ye v1 dosyasını sil.
Life. **Öncelikle bu müthiş yama için teşekkürler.Yama ekibindeki herkesi eline koluna sağlık.Ancak Serhat Akın Kocaelisporda ama oyunda Manisasporda gözüküyor.Ankarasporda oynayan Theo Weeks oyunda yok.Birde sorum olacak Man.City UEFA Kupasına katılıyormu?**
Fobi Orjinal Mesajı Yazan: Hedwiges Maduro Öncelikle bu müthiş yama için teşekkürler.Yama ekibindeki herkesi eline koluna sağlık.Ancak Serhat Akın Kocaelisporda ama oyunda Manisasporda gözüküyor.Ankarasporda oynayan Theo Weeks oyunda yok.Birde sorum olacak Man.City UEFA Kupasına katılıyormu? Oyunda Serhat Akn Serbest Diye Biliyorum Bunun İçin Oyunun Açılmasıyla Manisa Trasnferi Yapmış... diğerleri ileilgili bir fikrim yok ama geçen sezon katılmışsa oyunda da muhakkak vardır...
alici008 bu yamayaı nereye atcaz bilen warmı ben yukledım ama nereye atcamı bılmıom lutfen yardımcı olurmusunuz lutfennnnnnnnnnnn
celsinho http://community.sigames.com/showthread.php?p=1548669#post1548669 FM 2009 un ne zaman çıkacağı ve resimleri 3 eylülde açıklanacaktır.Resmi football manager forumudur.