enderturk Arkadaşlar bu option file ı yapmak için aylardır uğraşıyorum.Başlıktan da anlayacağınız üzere verdiğim linki indirenlerin super patch yamasına sahip olması gerekmekte..Other leauges in birinci kısmında fenerbahçe ve galatasaray var yalnızca.Ben çabalarımda 3. kısıma yani west bromwich ve köln gibi kötü takımların konulduğu kısma beşiktaş ve trabzonsporu koydum.Ayrıca bu dört büyüklerin kadroları 2008-2009 kadrolarıdır.Belki bi kaç eksik olabilir.Hatta diğer liglerdeki takımların kadrolarını bile güncelledim diyebilirim.Milli takımımızın kadrosu euro 2008 in kadrosudur.4 büyüklerin facelerini gerçeğe yakın editten yaptım ve bir çok arkadaşım 'sen yapmamışsın len bunu' gibi tepkilerde bulundular :) yani gerçeğe çok yakın...Her neyse linki veriyorum ve denemenizi tavsiye ediyorum... http://rapidshare.com/files/128868259/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
LaTif_De_Davids walla arkadaşım emeğine sağlık ama optiın fileyle pack olmaz1 LİGLERDE YENİ ÇIKAN TAKIMLAR EKLİ DEĞİL2 İNDİRMEDİM AMA PESFAN EDİTÖR İLE NE KADAR EKLERSEN LOGO:rolleyes: Bi kaç ss çekte Koy buraya buda 3 :)
enderturk hayır abi ben diyorum ki face leri oyunun içinden hani edit-edit player-player-head a girerek yaptım ve orda preset var ya ona girip mesela sivoka en çok benzeyen face i buldum ve onu yaptım ama gerçeğe harbi yakın bence bi bakmalısın diğerini yedekleyerek.