Mertoglunl FC Twente'ye karsi 4-0 gibi net bir skorla yenildim. En az yenildigim skor ise 2-1. Hangi taktigi denediysemde yaramadi. Genclerbirligine bile 2-0 yenildim evimde!! LUTFEN YARDIM :(
h1tmach1ne bu taktiği bi denersin.güzel taktik.kanatlarda arda ve carruscayla sabri deişmeli oynasın ama hazırlık maçlarında fln hep carussca yı oynat lige hazır olur mükemmel oynar ligde
kloseumut galatasarayla oynuorum bende ve iki tane taktiğim var kullandığım.avrupayı dize getiriyorum tabi birazda oyuncu kalitesine bağlı.4-1-4-1 veya 4-5-1. ama dediğim gibi kadro da iyi olacak.kadronu koyarsan ona göre bişiler söleyebiliriz.ilerleyen yıllarda isen alt takımdan uğur akdemiri kesnlikle değerlendir.uğur uçarı da defansın ortasında oynatabilrsn.sol bek hakan balta.arda ve sabriden vazgeçme yanlarına da lincoln olacak büyük ihtimalle.dier bi orta saha oyuncusu olarak da mehmet topal veya m.güven ikisde iyi oynuo tabiki transfer yapmadıysan takıma bunlar faydalı olabilr.forvet ümit çok faydalı oluor.tabi ben johan elmanderi kullanıorum leblebi gibi gol atıyor takım.ayrıca bir sezon boyunca 2 gol yemiştim defans sağlam ama ilk sene biraz zor olur bunlar