Maç motorundaki sacmalıkların düzelmesi lazım dediğim gibi.Mesela örnekler vereyim; kaleciler bazen topa cıkmıyor adam ayagını koyuyor ve golü atıyor,oysa kaleci çıksa topu alacak ve gol olmicak ama topun ayagının tam dibine gelmesini bekliyo ((: yine kaleciler bazen kanattan gelen ortayı içeriye yumurukluyo ve haliyle gol oluyor,ben hayatım boyunca böyle gol görmedim futbol maçında.Bide kaleci boş topu ayagından rakibe kaptıyyor ve gol.bi sürü kaleci hatası var oyunda gercek futbolda olmayan.Petr cech'i almısım 80,90kağıt verip hala 100bin yuroluk kalecinin yaptıgı hataları yapıyo.O kalitedeki bi kalecinin diğerlerinden bi farkı olmalı.Defans hakkında hangi birini yazcam diye düşünüyom.Bazen adamın önünü kapatmıyolar,müdahale etmiyolar yani gelen rakibe.bide 1000yuroluk adamdan 45milyonluk adam dripling yiyoki çıldırmamak elde değil.defans yapılmıyo bu oyunda.nekadar ileri çıkma desende benım forvet gol arıyo ilerde,la olum ben sana ileri git dedimmi desemde yok ((: forvetler konusunda da,adam bmboş giderken bi sağa bi sola bakıyo durmadan vursa gol olcak hala top sürüyo ve haliyle kaleci topa abanıp alıyo ((: gülmekten ölüyom ya.bide korner konusu varki 95le korner atan adamım bi maçta 4defa topu dısarıdan ortaladı delirdim ((: garip garip frikik kararları veriyo bazen hakemler.vede frkiği 22 uzaktan şutu 39olan adam topu 90na asıyoki insan cinnet geciryo ((: daha hangi hataları yazsam bilmiyom.insallah ilerki serilerde maç motoru biraz daha adaletli olur.