Next-Gen Screenshots(PS3-XboX)
Current-Gen Screenshots (PC)
Buda PS2
Şaka Maka ama fifa 09 PC için yine Current-Gen olacak ama fifa 08 den daha gelişmiş olarak...
zaten her yıl azda oysa bi gelişme oluyor.bu böle gider.
bi bakmışız pc de next gen olmuş ps3 te bilmemne gen yinede ps3 her zaman birinci...
arkadaşım senin düşüncen yanlış pc için özel olarak bu sene yaratıyorlar fifa 09 u yani next gen olacak
10 yıl sonra pc teknolojisi ps3 geçer merak etmeyin...
pc teknolojisi bkz. crysis ama onu kaldırabilecek bilgisayar sayısı oldukça az
Orjinal Mesajı Yazan: gb1111 10 yıl sonra pc teknolojisi ps3 geçer merak etmeyin...
Orjinal Mesajı Yazan: gb1111
10 yıl sonra ps13 çıkar be
:) :) :)
ilk 6 foto ps3 için ıcın gerisi pc icin sitede dikkatlıce arastırma yap alıntı yaptıgın sitede zaten gosterıyo ama ne kadar fotolar iyi olursa olsun oyun yuklemeden hiç bişi belli olmuyo ben 2007'nin ogustos ayında cok sevinmıstım fotoları gorunce oyunu bi yukledım easport'a cok kufretmıstım yanı cok umitlenmeyın gidin bi 08 orgınal ea'nin siteden yayınladıgı fotolara bakın bı de oynadıgınız oyunlara bakın cok kandırmaca var ama yine yasasın fifa :D
**PS3 mükemmeL ya.. Gerçek Bir Maçı Aratmayan görüntüLer Var.. En bastaki stadı iLk gördüğümde gerçek sandım..:) AdamLarda gerçek gibi..**(Ama tabi bunLar photoshopLa oynanmış görüntüLer:))
klasik fifa.oyun çıkmadan herkezi öyle bi umutlandırırki..
daha sonra oyun çıkar.bakmışsın gördüğün görüntülerin ilgisi alakası yok.
Orjinal Mesajı Yazan: cracks klasik fifa.oyun çıkmadan herkezi öyle bi umutlandırırki.. daha sonra oyun çıkar.bakmışsın gördüğün görüntülerin ilgisi alakası yok.
Orjinal Mesajı Yazan: cracks
Konsolda bu durum yok ne söz verdiyse öyle çıkıyor oyun,bu sene PC içinde durum farklı neden bu kadar ön yargılıyız bir türlü anlamıyorum sadece senin için demiyorum genel olarak EA çalışmadığında kötülüyoruz çalışıyor bu seferde yapamaz diye kötülüyoruz..
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: