Crystal Ya Arkadaşlar Pesde Sağdan Atıp Soldan Geçme hareketini Yapan Varmı Ben Forumuda Araştırdım Bir Arkadaşımız Sormuş Ama Onada Cevap Yazan Olmamış !!!!....
_Professional_ ewt arkadaşın dediği kombinasyonu denersen önce topu durdurur sonra geri çeker sonra ileri atar atınca top furbolcunun bi tarafından geçer sen bitarafından geçersin onun dışında hareket halinde yapmak istiosan benim yaptığım bi taktik var kendim keşfettim ama herzaman olmayabiliyo anlatmaya çalışıcam kontrol ettiğin futbolcu hızlı ve teknik olacak karşındaki oyuncu hareket halinde olacak ve sağ çarprazındaysa sende bi anda hızla sağ çarpraza yöneliceksin ve topu sağından atıp solundan geçebilirsin veya tam tersi de olabilir sol çarprazındaysa sende bi anda hızla sol çarpraza yönelip solundan atıp sağından geçebilirsin umarım anlatabilmişimdir tekrar söylüyorum hareketi tam kavramadıkça çok zor yapılıyo ama ben şu anda rahat uygulayabiliyorum
RuBeLLiOuS Orjinal Mesajı Yazan: dj_patricko Kardes sana anlatiyorum baq..! C+ Geri Yön Tusu Hemen sonra Ileri Yön Tusu.. saol işe yarıyo ;)