Ben diğer liglerdeki takımların maçlarının skorlarını görmekten bıktım
EURO Vase, Euro Cup maçlarının skorlarını takip etmek istemiyorum..... Vanuatu 19 Yaş Altı Takımının skorlarını görmek istemiyorum...
Bunları görmemek için ; Options / Detail Level 'e girdim...
Oyunumda İngiltere Premier / İtalya Serie A ile İspanya La Liga , yani 3 lig seçili... ben Serie A ve La Liga'yı NONE yaptım, yani skorlarını görmek istemiyorum o boşluklarda.. zaten aşağıdaki resimde göreceksiniz...
hadi onlar neyse, ben Milli maçlarda EURO 2008 hariç her organizasyona NONE demişim, hala Asya u19 maçlarının skorları geçiyor...
Yedekler Ligi vs şeyleri kapatmışım, hala yedekler ligi sonuçlarını görüyorum.. daha doğrusu onları bekliyorum!
Şu oyunda en sevmediğim şey 2 saat skorların geçmesini beklemek...
bilenlerin aklına hemen Ayarlar'dan News Ticker ı düşürmek gelebilir.. o da düşük, 1 saniye! Ama ben 1 dakika kurtulamıyorum... Proeccesing fixtures de FASTEST konumda aynı münüde... ama hala bekliyoruz 2 saat skorları...
geçen gün arkadaşta da aynı sorunu görünce, sizlere sormak istedim... resim aşağıdadır..
bu da tam size bunu yazarken tekrar başıma gelen sinir bozucu u19 maçları..
Not: İlk resimde aşağıda Milli Maçlar bölümünde altta U19 U23 filan da var, onları görmedim sanabilirsiniz.. Hayır onları da gördüm, HER ŞEY NONE orada... EUropean Championship hariç..