arkadaşlar ben uzun zamandır cm 08 oynuyordum o silindi ben de fm oynamaya karar verdim ama almak konusunda kararsızım fm 09u mu bekleyeyim yoksa 08i alıyım mı?ayrıca oynamasını da fazla bilmiorum. yardımcı olur musunuz?(fm 09 ne zman çıkacak.)
Kesinlikle al oyna, daha 2009'un çıkmasına 3-4 ay var. Forumdaki herkes yardımcı olacaktır.
tamam o zaman daha yorumlarınızı bekliorum
al al oyna çok güzel oyun
fm 2008de tr spiker falan oluyo mu biraz cmden farklarından bahseder misiniz?
İnternette Türkçe Yama ve Türkçe Spiker bulabilirsin. Genel olarak CM ile benzer ama gerek veritabanı, gerek ayrıntı olarak çok çok daha iyi.
ilk başta takım nasıl alınıyo ben az oynamıştım saece maç sonuçlarını gösteriodu
arkadaşlar yardımcı olun biraz sonra oyunu alacağım nasıl takım alınıyo?
Takıma tıklıyorsun, adını soyadını doğum tarihini filan yazıyorsun onaylıyorsun. Ya da takımın sayfasına gidip Take Control diyorsun.
takım boşta değilse napacam her takıma yapabilioz mu öyle?
Alabiliyorsun tabi ki.
Her takıma yapabiliyorsun .
bu ilk başta mı geçerli yoksa kariyer ilerledikçe de yapabilio muyuz?
Yeni teknik direktör ekleyebilirsin oyun devam ederken ancak devam eden menajer için istediğin takıma geçemiyorsun istediğin zaman. Ancak 0'dan bir menajer eklersen istediğin takımı seçebilirsin yine.
eski menejeri silebilio muyuz?
Sen oyunu al, takıldığın bir konu olursa sorarsın. Eski menajeri silebiliyorsun.
al kardes al ;) fm 08 i simdi al birz ögrenirsn fm 09 cıkıncada bi sorun yasamaadan onu oynarsın
ok 5lerde alacam çok saolun .saygılar,hörmetler:D
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: