Not: Logolar Alıntıdır
bu logolar direk olarak pes 6 fan editörle oyuna eklenmiyor photosohpta hd logo yapmanız gerekiyor eğer bilmiyorum yapmayı diyorsanız üzülmeyin aşşağıdaki linke tıklayın
Download
şahsen ben _M e E r t y z_ arkadaşımızdan 08-09 sezonu yaması gelene kadar bu logolardan bir tanesini düzenledim takım yaptım kendime zaman geçiriyorum arkadaşımızda bu ilgiyi görür :D bizi bu yamadan mahrum etmez....
örnek logo =>
**Yama için söz weremem ama yapmayı planlıyorum yalnız transfer döneminin bitmesini beklemek zorundayız maaleseff :)**
sen yeterki planla :D sabırsızlıkla bekleriz transfer döneminin bitmesini yalnız yine liverpol ve türkiye takımlarında hata vermesinde xD gerisi sorun değil sen yaparsın üstad xD
Orjinal Mesajı Yazan: cirkin kral Not: Logolar Alıntıdır bu logolar direk olarak pes 6 fan editörle oyuna eklenmiyor photosohpta hd logo yapmanız gerekiyor eğer bilmiyorum yapmayı diyorsanız üzülmeyin aşşağıdaki linke tıklayın Download şahsen ben _M e E r t y z_ arkadaşımızdan 08-09 sezonu yaması gelene kadar bu logolardan bir tanesini düzenledim takım yaptım kendime zaman geçiriyorum arkadaşımızda bu ilgiyi görür :D bizi bu yamadan mahrum etmez.... örnek logo =>
Orjinal Mesajı Yazan: cirkin kral
Bunların Yepsi Goalunited Logosu.. Nerden Buldun Lem | xD
valla ne logosu olduğunu bilmiyorumda aradığımda rastgele buldum xD
eyw
Bu arada video'yu verirken logo yapımında kullanılan tool'uda paylaşsaydın, o da benden olsun
http://rapidshare.com/files/128709184/Enzoli__Logo_Tools.rar ;)
eline sağlık güzel logolar
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: