Aynoı sorun 2 gündür bendeydi ve başlık açtım bununla ilgili. Fakat soruna bi çözüm bulunamadı ama ben 2 gün geceli gündüzlü kasarak o sorunu çözebildim...
Sorun yukarıda yazan nedenlerden değil.. Bilgisayardaki VİRÜSTEN kaynaklanıyorç.
ÇÖZÜM:
Bit Defender yükle...Bit defender ile full scan yap.. (2 saat sürecek)
Tüm virüs dosyalarını delete yap.
Daha sonra disk sürücülerinizin normal açılıp açılmadığına bakın.Mesela C ye basınca direk mi açılıyor yoksa yeni pencerede mi veya birlikte aç mı geliyor.. Aynı pencerede açılması işin normali.Harici durumlar istenmeyen durum.
Oyunun çalışması için bunun normal açılması gerekyor.. Bu sorunu çözmeliyiz ilk başta.. Şimdi bu sorunun çözümü anlatacam..
Başlat, çalıştırdan regedit yaz entera bas. Olmassa( regedit is not a valid...) uyarısı gelirse,
"regedit" dosyasını bul.. (Windows klasörü içinde).Ona tıkla...
MountPoints2
MountPoints2 klasörünün yanındaki artı işaretini tıklatıp açtığınızda alt klasörler şeklinde Ağ Sürücüleri, Sabit Disk Sürücüleri ve Çıkarılabilir Disk sürücülerinizin listesini içermektedir...
__ MountPoints2
_ ##server#paylas im
|__ ##server#dokuma nlar
|__ {4330OI9480534O IUOI34Y598345YU I345}
|__ A
|__ C
_ CPC
|__ D
|__ E
şeklinde bir liste ile karşılaşacaksın ız... Çalışmayan ağ sürücüsü ya da çıkarılabilir disk sürücünüzün yanında işareti göreceksiniz, yani alt klasörleri olacak, aşağıdaki şekilde açtıktan sonra
__ MountPoints2
_ ##server#paylas im
_ Shell
|__ x
|__ y
|__ z
|__ ##server#dokuma nlar
|__ A
|__ C
_ CPC
|__ D
|__ E
tek yapmanız gereken şey tüm alt klasörlerini ve anahtarları silmek... Daha sonra;
__ MountPoints2
|__ ##server#paylas im
|__ ##server#dokuma nlar
|__ A
|__ C
_ CPC
|__ D
|__ E
elde edeceksiniz... Şimdi Regediti kapatıp ağ sürücünüze ya da Çıkarılabilir diskinize çift tıklayarak ulaşabilirsiniz ...
Yani {4330OI9480534O IUOI34Y598345YU I345} cinsi olan klasörlerin(bende 10 tane vardı yani adı garip olan) içindeki name ve shell adlı alt klasörlwerin hepsini silin..(Kendilerini değil, name ve shell adlı alt klasörleri) CPC 'nin içindekileri silmeyin. Yukarıdakiler karışık gelmesin sadece örnek... Korkmayın yani çok kolay..
Eğer bu işlem Çıkarılabilir diskiniz ile ilgili sorunu çözmüyor ise;
Çıkarılabilir disk sürücünüzün harfini (G: olduğunu kabul ediyorum); adres çubuğunuza
g:\autorun.inf yazın ve entera basın. Ekrana not defteri ile autorun.inf dosyası çıkacak... içinde yaazan herşeyi silin, kaydedin ve kapatın.
Tüm bunları yaptıktan sonra çözüldü sorun.
Şimdi oyunu açın ve bakın..