rapboyz nooluyor yav bi dakka bende yazıyorum bilet fiyatlarını yükseltme ve değerli oyuncularını satmak :)
umtoztkn oyuna başlamadan gücü 99 2 oyuncu yap.sonra oyuna başla ve ilk transfer sezonunda oyuncuyu sat baya bir para kazandırıyor.
Castiello _Lost kaliteli oyuncular sezon başında satılıksa ihtiyacın yoksa bile satın al overall leri yükseliyor. mesela rooney 89likken satılık oluyor alıyorsun 96lık oluyor hemen fiyatıda 2 katına çıkıyor. sonrada satıyorsun gelsin paralar :D
bishopaslan en iyi şirketle anlaşma yap sora arkadaşların dedikleri gibi bonservisi elinde olan free agent futbolcu al para ile sat ayrıca stadium staff ını yükselt
Castiello _Lost Orjinal Mesajı Yazan: smpgfb oyuna başlamadan gücü 99 2 oyuncu yap.sonra oyuna başla ve ilk transfer sezonunda oyuncuyu sat baya bir para kazandırıyor. öyle yapacağına aldığın takımın oyuncularını hepsinin overallini 99 yap transfer yapma daha iyi çünkü 2side aynı hesap.
GFBERDEM08 Orjinal Mesajı Yazan: 4 8 15 16 23 42 _Lost Orjinal Mesajı Yazan: smpgfb oyuna başlamadan gücü 99 2 oyuncu yap.sonra oyuna başla ve ilk transfer sezonunda oyuncuyu sat baya bir para kazandırıyor. öyle yapacağına aldığın takımın oyuncularını hepsinin overallini 99 yap transfer yapma daha iyi çünkü 2side aynı hesap. Kardeşim bütün oyuncularını 99 yaptıktan sonra ilk transfer sezonunda satarsın çünkü maaşları yüksek oluyo paran eksilere düşüyo..Sadece Genç oyuncuların dursun 21 yaşında olanlar felan onları 30 yaşında sat genç yetenekler al...Daha Karlı oluyo... He eğer Real Madrid Felansan Satmana Gerek Yok Bütçen Yüksek oluyo ztn..
hasancan57 hehe ben hiç kesfedilmemiş bi futbolcu kesfettim lulinha alınca 6.7m 3-4 sene butun maçlarda oynat 76m sattım ben birde dos santos u alın oda lulinha kadar ii ama eger paranız azsa mutlaka hepsinide verip alın:)))
By.Ekim Fifa 2008 para hilesi yamasını indirin(hani şu 2.000.000'dan sonra eksiye düşen)sonra 1,500,000 felan olunca paranız çıkın o config dosyasını silin yedeğini aldığınız config dosyasını koyun;)
atauk Orjinal Mesajı Yazan: hasancan57 hehe ben hiç kesfedilmemiş bi futbolcu kesfettim lulinha alınca 6.7m 3-4 sene butun maçlarda oynat 76m sattım ben birde dos santos u alın oda lulinha kadar ii ama eger paranız azsa mutlaka hepsinide verip alın:))) keşfedilmemiş futbolcudan sora bi yeri mi kaçırdım? lulinha keşfedilmemiş mi? bence gir cm/fm forumuna herkes lulinha yı biliodur ayrıca manager oynayanların da %70i biliyodur.
atauk ama onun dışında jozy altidore,kerlon,miguel veloso(!!!!),lucas biglia,pato,agüero,torres,ustari(!!),gareth bale(!!!!),gonzalo castro gibi isimler de var tabi.
ufukcatir ** en önemli tiyolardan biride ücreti pahalı ve 30 yaşın üstünde oyuncuları derhal postalamak. Adam 30.000$ fakat 33 yaşında önümüzdeki sezoun emekli oluyor ve sana fayda göstermiyor. Derhal postalaman lazım. Alt yapıdan gelen oyuncularıda iyi eğitirsen gelecek sezon iyi fiyatlara satabilirsin:)**
alprn_ozsarioglu lulinhayı sen 3-4 sene oynatmışın iyi diyon 74 ile satmışın ben onu 94 ile satıyom be