Altair kardeşim paintte en iyi böyle oluyo işte kes ypıştır kenarını boya baska program kullanmadım kolaya kactım zevkine yaptım uğras madım
beko444 Orjinal Mesajı Yazan: Fb_BatuhaN Orjinal Mesajı Yazan: neco_fifa İşte yeni kapak resmim... Gerçek oyuncuları kullandım dostum çok güzel olmuş ellerine sağlık.gerçekten yeteneklisin
tcan Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_kso Orjinal Mesajı Yazan: taskmgr @lardem Kardeş afedersin ama bu ne :confused: Bu resim benim değil kardeş. lardem isimli kullanıcı resmini koyamamıştı ona yardımcı olmak istedim. Raqu eL_ Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_kso Bunlarda benim Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş - Trabzonspor SeNiNKiLeR ÖzeLLikLede MİLLİ GURURUMUZLA İLGİLİ OLANLAR ;) Gurkan OZBALKANLI Orjinal Mesajı Yazan: neco_fifa İşte yeni kapak resmim... Gerçek oyuncuları kullandım İşte bu tam bir profesyonal işi diğerleri kimse kusura bakamsın ama kötü olmuş. Tebrik ederim... sulomanim http://img247.imageshack.us/img247/2781/fifa09cu5.jpg rapboyz tcan Gayet iyi :) FuLLtiMeAdanaDemirSpor İşte benimkisi! 3 veya 4. photofiltre çalışmam.photoshop yok bende. bende photofiltreyle yaptım.zaten photoshop'a benzer. el kun Kendini biraz geliştirmen lazım;)Daha kalite resimler mesela:rolleyes: MertCelik tcan Türkiye logosunu kaldırırsak bir de photoshopla yapıştırılan oyuncuların fazlalıklarını kaldırırsak süpper olur :) D1EH4RD Buda Benim Coverım FIFACI_09 Herkesin coveri var bende yapiyim dedim: Bu FIFA 06 Coverinin 6 sının %180 derece döndürülmüşü Buda GIMP adlı programı açtım ve bir cover boyutlarndaboş bir sayfa açtm büyük bir uğraştan sonra sonuç böyle oldu Sadece Ronaldinho Sığdı ama: wickedqame Buda benden.. atauk arkadaşlar süper olmuş da nası yapıyosunuz photoshop mu? FuLLtiMeAdanaDemirSpor Buyrun bir de benden; mustafaslan94 Kapak resmi tamamen bana aittir.görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Kapaktaki futbolcular: Messi(Barça),Arda(Galatasaray),Jestroviç(Kocaelispor),Rodrigo Tabata(Gaziantepspor),S.YOULA(Eskişehir),joseph ngwenya(Antalyaspor) mustafaslan94 [url= Kapak resmindeki futbolcular: Fatih Tekke(Zenit),Harry Kewell(Galatasaray),Daniel Güiza(Fenerbahçe),Özer Hurmacı(Ankaraspor),Servet Çetin(Galatasaray),Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz(Trabzonspor) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Raqu eL_ Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_kso Bunlarda benim Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş - Trabzonspor SeNiNKiLeR ÖzeLLikLede MİLLİ GURURUMUZLA İLGİLİ OLANLAR ;)
Gurkan OZBALKANLI Orjinal Mesajı Yazan: neco_fifa İşte yeni kapak resmim... Gerçek oyuncuları kullandım İşte bu tam bir profesyonal işi diğerleri kimse kusura bakamsın ama kötü olmuş. Tebrik ederim...
FuLLtiMeAdanaDemirSpor İşte benimkisi! 3 veya 4. photofiltre çalışmam.photoshop yok bende. bende photofiltreyle yaptım.zaten photoshop'a benzer.
tcan Türkiye logosunu kaldırırsak bir de photoshopla yapıştırılan oyuncuların fazlalıklarını kaldırırsak süpper olur :)
FIFACI_09 Herkesin coveri var bende yapiyim dedim: Bu FIFA 06 Coverinin 6 sının %180 derece döndürülmüşü Buda GIMP adlı programı açtım ve bir cover boyutlarndaboş bir sayfa açtm büyük bir uğraştan sonra sonuç böyle oldu Sadece Ronaldinho Sığdı ama:
mustafaslan94 Kapak resmi tamamen bana aittir.görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Kapaktaki futbolcular: Messi(Barça),Arda(Galatasaray),Jestroviç(Kocaelispor),Rodrigo Tabata(Gaziantepspor),S.YOULA(Eskişehir),joseph ngwenya(Antalyaspor)
mustafaslan94 [url= Kapak resmindeki futbolcular: Fatih Tekke(Zenit),Harry Kewell(Galatasaray),Daniel Güiza(Fenerbahçe),Özer Hurmacı(Ankaraspor),Servet Çetin(Galatasaray),Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz(Trabzonspor)