http://rapidshare.com/files/127378977/TUR_-_Eskisehir_Ataturk_Stadi_Eskisehirspor_by_BASKIN.rar.html
arkadaşım bu gerçekten eskişehirspor stadımı....İnşalla öyledir çok sağolllllllllllllllllllllllllll
indirdimi bunu nereye atcaz
Orjinal Mesajı Yazan: rahmanbaba indirdimi bunu nereye atcaz
Orjinal Mesajı Yazan: rahmanbaba
" Bilgisayarım / Yerel Disk C-D-E (Hangisini Kullanıyorsan) / KONAMI / PES 6 / Kitserver / GDB / Stadiums " içine atacaksın. İnaşllah yardımcı olmuşumdur...
Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL Orjinal Mesajı Yazan: rahmanbaba indirdimi bunu nereye atcaz " Bilgisayarım / Yerel Disk C-D-E (Hangisini Kullanıyorsan) / KONAMI / PES 6 / Kitserver / GDB / Stadiums " içine atacaksın. İnaşllah yardımcı olmuşumdur...
Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL
Orjinal Mesajı Yazan: rahmanbaba indirdimi bunu nereye atcaz " Bilgisayarım / Yerel Disk C-D-E (Hangisini Kullanıyorsan) / KONAMI / PES 6 / Kitserver / GDB / Stadiums " içine atacaksın. İnaşllah yardımcı olmuşumdur...
aynısı yaptım ama gelmedi :(
Kitserverın Varmı Yoksa Gelmez Ayrıca Mapa da eklemen Gerek. Ayrıca yamayı paylaşan Arkadaş Sanada Teşekkürler Anadolu Stadları zevkli oluyo Büyük Stadlar Yapmacık Duruyor.
Orjinal Mesajı Yazan: alicozturk Kitserverın Varmı Yoksa Gelmez Ayrıca Mapa da eklemen Gerek. Ayrıca yamayı paylaşan Arkadaş Sanada Teşekkürler Anadolu Stadları zevkli oluyo Büyük Stadlar Yapmacık Duruyor.
Orjinal Mesajı Yazan: alicozturk
kitserver yok nası getircez onu mapa nası eklıcez anlatırmısın aga
o stad tsl 09 projectteki stad herhalde kitserver'ı olmayan arkadaşlar aşağıdaki linkte kitserver var indirin ...
link: http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=82809&pagenumber=1&perpage=10
ESES-PAŞA KARDEŞTİR ÇEKEMEYEN KALLEŞTİR
eseses Kikiki Eski Eski Eski :D
bende kasimpasa stadi istiyorum :D
Orjinal Mesajı Yazan: yusuf31 ESES-PAŞA KARDEŞTİR ÇEKEMEYEN KALLEŞTİR eseses Kikiki Eski Eski Eski :D bende kasimpasa stadi istiyorum :D
Orjinal Mesajı Yazan: yusuf31
Aynen kardeş EsEsPaşa kardeştir bu stadın yeni halini yapabilecek kişi varmı yani kapalının bi açıktan bakılınca sol tarafını kapalı yapacak bide deplasman tribününü yapacak
arkadaşlar benim oyun çok iyi çalışıo ama bu stadı indirirken yereldisk c konami kitserverin içine atcaz ama benim pcde konami kitserver dosyası yok nası yapacaz hiç bi yamayı kuramıyorum ufffff
yaaaaaa hiç kimse yokmu bana yardım edecek
kitserver indir yada sitenin en büyük yamasının indir orda herşey mevcut
ya ama benim yerel disk cde konamide yok
cdemi konami belki dye yüklemişindir
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: