Milliyet Arşivden Alınmıştır:
24/05/06 : Galatasarayın ve Milli Takımın kaptanı, Türk futbolunun göz bebeği Serhat Akgün (forma adı SeRGaT) geçirdiği ağır trafik kazası sonucu yoğun bakıma kaldırıldı! Ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla yaşama tutunmaya çalışan Serhat için acil şifa diliyoruz.
12/08/06 : Şükürler olsun! SeRGaT'ımız hastaneden taburcu oldu! Bir daha futbol oynayamayacak ama o bizimle!
03/12/06 : Gururumuz SeRGaT bastonuyla katıldığı Galatasaray antrenmanında futbolcu arkadaşlarıyla hasret giderdi.
Ve bir süre unutulur SeRGaT.. Galatasaray ve Milli forma altında attığı golleri unutan vefasız taraftar Serhat'ı hayata küstürür.. Ta ki o güne kadar!
05/07/07 : FLAŞ HABER! İspanya devi Valencia'nın başına SeRGaT geçti! Yanlış okumadınız sayın okurlarımız Serhat Akgün İspanya'da!!
06/07/07 : ŞOK ŞOK ŞOK! Valencia'da yönetim çatırdıyor! Yönetim aleyhtarı bir grup bastonlu teknik direktör istemiyoruz diyerek kulüp binasını bastı! 2 Güvenlik görevlisi ve 3 taraftarın yaralandığı olayda şans eseri can kaybı olmadı!
İşte bu benim hikayem evlat.. O sene herşey çok kötü başladı.. Kendimizi kanıtlamamız gerekiyordu.. İşe önce bana inanmayan ve bunu açıkça dile getiren Silva'yı takımdan göndermekle başladım.. Sonra da Miguel.. Takım arkadaşım ve can yoldaşım Nihat'ı takımımda görmek benim için onurdu ve onunla yollarımızı birleştirdik.. Sonra da Aimar ile.. Ve tabiki genç yıldız Federico Fazio..
İşte Transferler :
Ve hazırlık maçları:
ECC ön elemede rakip Dinamo Bükreşti.. Geçmek zorundaydık ve ilk maç avantajlı bir skor aldık..
Ve sıra gelmişti La Liga’ya.. Rakip Racing’di zorlu bir maça çıkıyorduk..
Sahada David Villa show vardı.. İnanılmaz oynamıştı.. Ona güvenebileceğimi biliyordum..
Kendi evmizde Bükreş’i konuk ettik..
Ve turu geçmiştik.. Bütün oyuncularımı kutladım ve birer birer teşekkür ettim..
Sırada güçlü Osasuna vardı..
Onu da devirdik.. Sıradakini kestirdik gözümüze : Espanyol