neyse ben anlatıyım önce kendine hamachiden ag kuracaksın.sonra kiminle oynayacaksan o senin agına katılacak.daha sonra sen fifayı açıp multiplayere girip machine nameye istedigin bişey yaz sonra direct ıp yapacaksın.daha sonra karşı tarafın hamachi ıp adresini alıcaksın.
o adres hamachi sayfasının üstünde yazar zanten.sonra yeniye tıklayıp ıp adresi yazan yere aldıgın hamachi ıp adresini yazıcaksın.2.sıraya.(1.sırayada istedigini yaz.)kaydet.sonra sen ekleyen kişi tabi sen oluyorsun 1. sıraya diger kişi ıp adresini kaydettigin kişi 2.sıraya tıklayıp bekleyeceksiniz.daha sonra zanten takımlar gelir.(eger anlamadıysan googleye fifa hamachi oynama resimli anlatım yaz çıkar) kolay gelsin.bu arada forma yeni üye olmuşsun herhalde umarım formda iyi vakitler geçirirsin.
Orjinal Mesajı Yazan: BERoKoNy
Orjinal Mesajı Yazan: bishopaslan
arkadaşlar hamchi ile nasıl oynanır bi türlü beceremiorum yardımcı olursanız sewinirim
bu yazdıqının ilk mesaj olduqunu tahmin etmiştm.cünkü burdan öqreniceksn sonra bu siteyi unutup qideceksn armut piş aqzıma düş yok arkadaş öle böle arama motoruna qir sitenin yaz oraya araştır bull.biz bulana kdr qöbeqimiz catladı be
arkadaşa katılıyorum ama umarım böyle yapmazsın siteyi unutmazsın.
kolay gelsin iyi oyunlar.