Arkadaşlar pes 2008 için oynanabilirlik yaması arıyorum.Tüm ayarlar enzorda ama oyundan hiçbir zevk alamıyorum nerdeyse yenildim diye seviniyorum.Forumda baktım ama böle bir yama yok genede bilgisi olan arkadaşlar yerdımcı olursa sevinirim.
senin kadar ustalar için yapılmış yapa zor bulunur
kitserverın son sürümünü indirdin mi? onda yapay zeka gelişmiş diyorlar indirmediysen bi onu dene işine yarayabilir
Orjinal Mesajı Yazan: Sheva24 kitserverın son sürümünü indirdin mi? onda yapay zeka gelişmiş diyorlar indirmediysen bi onu dene işine yarayabilir
Orjinal Mesajı Yazan: Sheva24
sağol,teşekkür ederim.Bu arada koyu cimbom ve milan taraftarıyım,saygılar..
pes 2008 çok basit gerçektende bu yılın fiyaskosu bakalım 2009 da oynanabilirlik zorlaşacakmı.
Beyler barcayı milanı alıp oynarsanız hiç gelip de zor değil demeyin.Takım oyunu oynamıosunuz sanırım.takım olarak paslı bi şeklde oynayın bunuda barça gibi takmlarla değilde ajax parma gibi takmlarla inter barcaya karşı oynayın
ben Denizlisporla oynuyorum.tavsiyem bütün oyuncuların hız ve tekniğini 10 puan düşürün oyundaki.hem oyunun hızı biraz pes 6 ya benziyor hem de biraz zorlaşıyor ama kesmiyor tabi yine de.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: