caglar92 vvvvvvvvvv5555555555555555555555 iiiiiissssssssssttttttttiiiiiiiiyyyyyyyooooorrrrruuuuuuzzzz
taha_gs abi ler keendin scn pişir kendin ye nasıl yükleniyo ((((buarada abi yaman çok güzel emeğe saygı)))))
RoadMonster Ben hiç kazanamıyorum ya anlamadım gitti gelen geçen fark atıyor bana :S:S yardımcı olurmusunuz ?
caglar92 Orjinal Mesajı Yazan: RoadMonster Ben hiç kazanamıyorum ya anlamadım gitti gelen geçen fark atıyor bana :S:S yardımcı olurmusunuz ? nasıl ya hangi takımsın ki? bide v5 okul açılmadan çıksın yaaa
RoadMonster Orjinal Mesajı Yazan: caglar92 Orjinal Mesajı Yazan: RoadMonster Ben hiç kazanamıyorum ya anlamadım gitti gelen geçen fark atıyor bana :S:S yardımcı olurmusunuz ? nasıl ya hangi takımsın ki? bide v5 okul açılmadan çıksın yaaa Beşiktaşım hangi taktik yaparsam yapayım hangi oyuncuyu koyarsam koyayım yeniliyorum..
caglar92 Orjinal Mesajı Yazan: RoadMonster Orjinal Mesajı Yazan: caglar92 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: RoadMonster Ben hiç kazanamıyorum ya anlamadım gitti gelen geçen fark atıyor bana :S:S yardımcı olurmusunuz ? nasıl ya hangi takımsın ki? bide v5 okul açılmadan çıksın yaaa Beşiktaşım hangi taktik yaparsam yapayım hangi oyuncuyu koyarsam koyayım yeniliyorum.. yeni oyun açtıysan normal biraz zaman geçmesi lazım oyuncularının kaynaşması lazım normal yeni oyun açtıysan:D
_Mokoena_ Arkadaşlar kusura bakmayın. Yaklaşık 1 ay bilgisayarım yoktu. v5 bitti gibi. Son gün transferlerini de ekleyip bu hafta koyarım diye düşünüyorum. **ÖNEMLİ NOT: BU SON GÜNCELLEME OLACAK!**
caglar92 Orjinal Mesajı Yazan: _Mokoena_ Arkadaşlar kusura bakmayın. Yaklaşık 1 ay bilgisayarım yoktu. v5 bitti gibi. Son gün transferlerini de ekleyip bu hafta koyarım diye düşünüyorum. ÖNEMLİ NOT: BU SON GÜNCELLEME OLACAK! çok sağol mokoena en ço kbeklediğimiz yamaydı :D
_Mokoena_ Son 2 eksik kalmış. Baptista'yı Roma'ya göndermeyi unutmuşum. Bir de Werder'e kiralık olarak Pizarro'yu göndermeyi. Ayrıca bi de Necati var :D
caglar92 bide oyuncu güçlerinde değişiklik yapacakmısın serkan kurtuluş gs ye alıp gücünüde artırırsan çünkü çok kötü iyi olur