cimbomluemre92 7 agustos a kadar bekle bence cünkü GS ın yeni forveti 7 agustos a kadar gelecek....-uA-
_rhythm_ çok güzel bi yama olmuş eline sağlık arkadaşım ama bu sorunu hep yaşıyoruz bakın arda bugün çok kaliteli oyuncularla karşılaştırılacak bi futbolcu haline gelmişken oyundaki özellikleri hala eskisi gibi bunları dikkate alırsanız çok sevinirim başarılar
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: _rhythm_ bu arada yeni yamayı da 8.0.0 yapmamız mümkün mü ? öyle olur büyük ihtimal ztn..
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: _rhythm_ çok güzel bi yama olmuş eline sağlık arkadaşım ama bu sorunu hep yaşıyoruz bakın arda bugün çok kaliteli oyuncularla karşılaştırılacak bi futbolcu haline gelmişken oyundaki özellikleri hala eskisi gibi bunları dikkate alırsanız çok sevinirim başarılar Sen db i indirdiğine emin misin? Arda'nın özellikleri artırıldı çünkü ;)
_rhythm_ arkadaşım yaa ben 8.0 ın üstüne yaptım yamayı ve sadece kewel l transferi görünüo nie olabilir
_Mokoena_ İlginç. v3'ü indirmemiş olabilir misin? Ya da iyi bak. Emre - Güiza - Yaser - Ferdi v.b. de var ;)
cesurboy v4 te TSL deki her takıma 23A kadrosu ekleyebilirmisin acaba çok iyi olur :) yama cok güzel bu arada emeğine sağlık
berQ_turko Orjinal Mesajı Yazan: murathas07 yaw ben 8.0.2 yuklu ve kaldırmak ıstıoyrum nasıl yapabılırım bılen varmı?:( CRACK yap ama bu konun yeri burası değil
cimbomluemre92 oliveira GS de. artık oliveira yi da yaparsin sana bi zahmet.senin yamanı bekliyorum.şimdiden cok tşkler...