Cr9 Arkadaşlar bu sorun hep başıma geliyo nedenini bileniniz varmı resimdeki gibi oluyo ve pc yi kapayıp açmadan düzelmiyor.Bu birden oluyo. Lütfen Yardım Neden Olduğu Hakkında Bi Fikri olan Bile Sölesin
alpachino88 Arkadaşım sorun ya ciddi bi virüs vardır yada explorerın çökmüştür önceden benimde başıma geldi güzel bi format at
SanSaLvadoR **Arkadaşım Alt Gr+Ctrl+Del yap açılan şeyin sağ altında Yeni Görev var ona bas oraya explorer.exe yaz geri gelir;) **
c.ronaldo. Bende çok olurdu eskiden hemde çok kimsede bende çok olmamıştır belki format at. Kesin virüs spy trojan falan vardır.
ricorico arkadasım bnım basmın belası olmustur o 1)virüs 2)expolererin bozulmuştur format at ama egerki virüs ise egerki windowsa girdiyse dosyayı yedeklemden dırek sıl mutlaka c yi ortadan kaldır diyorum eger daha ıyı cozum ıstesen pm at burda zor :D:D
tcan Başlat-Çalıştır'a gir ''explorer.exe'' yaz Tamam'a tıkla. Masaüstün geri gelince Antivirüs programlarıyla PC'ni iyice temizle.:);)
XII Küresel ısınma yüzünden.. o resimdeki yer çölleşiyor o yüzdendir..:D çalıştırdan explorer.exe yap düzelir..
NeoChip Bu bilgisayarda windows'un explorer exe yanlışlıkla kaldırma ile yada herhangi bir Cd veya programda sorun olunca oluyor tabii bunlarda çoğunkula kendim için söylüyorum bende geri geliyor.Ancak virüs ihtimali yok değil bu olayda ancak önce neden olduğunu acaba kendiniz mi birşey yaptınız onu düşünmelisiniz. http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.tr.windows&tid=a848a893-bd80-414e-a756-56158529bb9c&cat=tr_TR_94f15d8f-cb52-4df4-9136-c63590ab4ea3&lang=tr&cr=TR&sloc=&p=1
cracks spy'dır yüksek ihtimal.bilgisayarını iyice tarat.olmazsa windows cd'si ile kurulum ekranında onar seçeneğini kullan.
bulkane Net bağlantınızı kesin ve virüs, spy taraması yapın güvenli modda.3 mesaj üstte arkadaş ilgili linki vermiş zaten bir de oradaki adımları deneyin.Fayda etmezse işletim sistemi Cdsi ile onarma yapın, olmazsa format atın.
FuLLtiMeAdanaDemirSpor ARKADAŞIM format at. sonra formatı yedekle. bir daha olursa SanSalvador arkadaşımın dediği gibi Alt Gr+Ctrl+Del yap yeni görev de explorer yaz ve yedeklediğin formatı çalıştırırsın. 5dk'da format!:cool: