Merhaba Arkadaşlar Size Tamamen Kendi Hazırladığım Taktiğimi Sunuyorum...
İsim : 4 - 4* - 2 Özel İlgi
Diziliş : 4-2-2
Risk : Yok
Takım : Tümü
Mevkiler
KL
DR-DC-DC-DL
DMC - MC
AMR AML
FC FC
Tüm Maç Bilgileri

Resmi Maç Bilgileri

Maç:7
G :6
B :1
Y :0
GL:22
YGL:1
Arkadaşlar bu taktiğim yoğun uğraşlar sonucunda hazırlanmıştır. Taktiğimde, alışıldığın tersi olarak türm oyunculara aynı değil, her mevkii oyuncusuna özel komutla verilmiştir.
Mesela bir DC Oyuncusuna Verilen Komut:

Gelin Şu Resmi Açalım.
Anlayış: Bir Merkez Defans Oyuncusunun Anlayışı Ne Olmalı?
Y.Serb : Bir Defans Oyuncusunun Topu Ayağına Alır Almaz Çalıma Başladığını Düşünsenize? Ne Yapardınız Onu?
Pas Tür: Bir Defans Oyuncusu Gelen Topu Yanındaki Adama Atar Mı? Nediren.,
Alan Daraltma: Bir Defans Oyuncusu Kendi Alanını Daraltması Rakibin Pas Atacak Bir Yer Bulamaması Demek.
Top Kapma: Oyuncunuzun her maç Kırmızı Yemesini İsterseniz. Sert Yapabilirsiniz.
İşte Gördüğünüz gibi her mevkii için ayrı çalışmalar barındıran bir taktiğimiz var. Bu sayede oyunculara taktiği uydurmak zorunda kalmayacaksınız ve her oyuncuya,takıma uyan bir formül üretmiş oluyoruz.
Ben Sercan Şanal bu Taktiği Size Sunmaktan Grur Duyuyorum.
İşte Link:Yorum YapanlarTıklasın
NOT: HER TAKIM İÇİN UYGUN BİR TAKTİKTİR, KESİNLİKLE OYNAMAYA YAPMAYINIZ.
NOT: AMR-AML OYUNCULARI OFANSİF ORTASAHA OYUNCULARI OLMALIDIR. MR-ML PEK UYGUN DEĞİLDİR...
NOT: ARKADAŞLAR MUTLAKA UYULMASI GEREK BİR ŞEY= MC-DMC OYUNCULARININ YERŞİNİ DEĞİŞTİRMEYİN YANİ DİZİLİŞ ŞÖYLE OLSUN:
FC FC
AML AMR
MC-DMC
DL-DM-DM-DR
GK
GELEN YORUMLAR...
Orjinal Mesajı Yazan: Nasri17
Çok sağol taktik için.Taktiği kısa süreli denedim.Lecce ile 4 lig maçından da galip ayrıldım.:)
Orjinal Mesajı Yazan: Dimitar Berbatov
Taktik güzel olmuş, ellerine sağlık.:)Fenerbahçe ile 3 maç yaptım sonuçlar ;
Fenerbahçe 3 - 0 İ.B.B
Gaziantep 1 - 4 Fenerbahçe
Fenerbahçe 3 - 0 Sporting Lisbon
Orjinal Mesajı Yazan: Venom
Yıllardır yenemediğim Barça'yı 2-1 yendim lig maçında. Hemen ardından İspanya Kupası finalinde karşılaştım Barça ile, onu 2-1 kaybettim:)
Orjinal Mesajı Yazan: Passenger
ben pek güvenemedim taktiğine.ilk maçta reading gibi bir takımdan 6 yedim man utd. ile.ilk defa başkasının taktiğini indirelim deneyelim dedik felaket oldu ..
2. maçtada boro'ya karsı 5-1'lik galibiyet aldım.taktik 6 gol üzerine odaklı galiba hıı? şaka gibi değil mi :)