Anxiety Oyuna girmeyince yeniyorum girip takımı çalıştırınca(Sanırım çok abartıyorum.) farkla yeniliyorum. :)
Neo Orjinal Mesajı Yazan: XII neo takım verim mi? Valla 2 takımımda iyi durumda şu anda biri averajla ikinci diğerinin liderle arasında 3 puan fark var dördüncü o da. Senin takımın durumu nedir?
XII 569.998 YTL Amatör Lig, Grup 105 9 (3. Sezon) 6.002 olay bu..sıkıldım artk. 8 m 4 g 1 b 3M bugün idman yaptırmayı bile unutmuşum yenilmişler:D
Neo Orjinal Mesajı Yazan: mertcaner_57 arkadaşlar transfer borsasına nasıl oyuncu koyuluyor bilen varmı? Zaten her an transfer borsasında bütün oyuncuların. http://ft.ntvspor.net/app/team-overview.jsp kısmından değerlerini görebilirsin.
ahmetcevdet58 benim takımın adı everton bana oyuncuyu diğer takımıma satmam için bir yol söylermisiniz bi de ntv hepimize 5 takım kurma hakkı tanımış aynı e-mail adresiyle hemde
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: ahmetcevdet58 benim takımın adı everton bana oyuncuyu diğer takımıma satmam için bir yol söylermisiniz bi de ntv hepimize 5 takım kurma hakkı tanımış aynı e-mail adresiyle hemde Ancak takımların arasında dikkat çekici transferler olursa ceza alıyorsun. Yardım'da Küçük Hileler bölümünde bahsedilmiş bu konudan.
ahmetcevdet58 ilk maç öncesi 25 menajer puanı bıraktım bide takım gücüm 730 bunu değerlendirebilirseniz sevinirim
ahmetcevdet58 arkadaşlar ben mahhali liğxgdeyim başarılıyım 3 takımda ligin zirvesine oynuyo alt yapı desteği ne işe yarıo eğer güzel bişey ise bana sağlayabilecek birisi varmı tşk
crdsa Sayın NTVSPOR.net okuyucuları, 'Football Tycoon' adlı oyunumuzda teknik bir arıza meydana gelmiştir. Yaşanan aksaklık nedeniyle oyunun verileri bu sabah saat 06.00'deki haline geri dönmüştür. Maç sonuçları yeniden hesaplanmıştır. Bu teknik sorun nedeniyle özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.