Arkadaşlar FM 08 de oyuncu yaratma var mı? varsa nasıl? yardımlarınızı bekliyorum.
ewt war.fm editör den giriosn snra sol üst kösede load database var ona tıkla snra veriler yüklenior.snra da ordan istedigini yapabilrsn.türkçe olrsa dha kolay anlarsn ;)
Orjinal Mesajı Yazan: 3mr3_08 ewt war.fm editör den giriosn snra sol üst kösede load database var ona tıkla snra veriler yüklenior.snra da ordan istedigini yapabilrsn.türkçe olrsa dha kolay anlarsn ;)
Orjinal Mesajı Yazan: 3mr3_08
kardeş sağol da fm editör ne? program mı? indirmem gerekiyor mu? yoksa oyunda var mı?
başlattan gir sonra fm dosyasını bul orda data editör yazar ok. ona tıkla snra sol üst kösede load database diye bi yazı var ona tıkla sonra veriler yüklenir sonrada istedigini yaparsın.yaptıktan sonra save database var ordan kaydet ok
veriler yüklenmiyor bnde
arkadaslar sıze bışı sorcam ben noche ındırdım ama nasıl kuracamm fm 2008e
indirdiğin yere çıkart .zip uzantılı dosyanı ardında noche ve noche right olacak onlar...
onlarıda Belgelerim/Sports Interactive/Fm 2008/skins'in içine Kopyala ! :D
arkadaşlar ben fm 08 version 8.0 oynuyorum data editörden oyuncu yaptım load data diyip kaydettim oyunu açtım yaptığım databaseyi sectim sonra yeni oyun açtım ama yaptığım oyuncu yok çıkmıyor nasıl olcak yardım ederseniz sevinirim
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: