VARAN 1:
LA Galaxy Pascal Nouma'nın peşinde!!

Usta yorumcu Şansal Büyüka,Nouma ile görüşmek üzere Paris'e uçtu.Burada Pascal Nouma ile konuşan Büyüka çarpıcı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı.İşte o konuşmanın perde arkasını şimdi Nouma'nın ağzından dinliyoruz.
"LA Galaxy menajeri Sayın Sertaç Argat bana kendi klübüne gelmem için baskıda bulundu.Ben kararımı 1 hafta içinde kendilerine ileteceğimi,ayrıca teklifi içinde teşekkür ettiğimi söyledim.Türkiye'deki davranışlarımı tekrarlamayacağım diye söz verdim,fakat Sayın Argat bunun pekte önemli olmadığını,önemli olanın futbolu olduğunu söyledi.Kararı önümüzdeki günlerde Sayın Argat sizlere iletecektir."
VARAN 2:
DC United,Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusuyla Anlaştı!!

DC United klübü tarafından yapılan resmi açıklamada,Fenerbahçe ve Bursaspor'un eski futbolcusu John Moshoeu ile sözleşme imzalandığı bildirildi.Sözleşmenin detayları hakkında açıklama yapılmadı.
VARAN 3:
DC United Pablo Piatti İle 31 Mart'ta İmzalıyor..

DC United,Arjantin U19 Milli Takımının yıldız oyuncusu Pablo Piatti ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak.Yapılan açıklamada Piatti'nin çok yetenekli olduğu,yıldız adayını aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.Resmi imzanın 31 Mart 2007 tarihinde atılacağı duyuruldu.