volkan_fb bunlar hangisi için dur sen söylemeden ben söyliyeyim PS3 veya XBox için dimi:D PC için rüyamızda görürüz bunları
hhyx bu görüntüler pc için olsun pesci olmama rağmen koşa koşa gider alırım fifayı .ama herzamanki gibi xbox 360 ve ps 3 çıkar.pc'ye dandik grafiklerle devam.
Immune Aman Allah'ım son resime bittim :) Pes 2008'de yoktu o duruş.Hakikaten çok iyi olmuş.Ayrıca 6.mesajdaki ilk resim de çok şahane.İnşallah PC'de de görebiliriz bunları.
fatihpos arkadaslar artık ps3 yada xbox360 almak sart oldu pc ye next gen cıksa bile bu kadar ii olmaz
sercansercansercan yaww arkadaşlarr ben ea sports un futbolundan nefret ediyorum yaw ben maç içinde 7-8 net pozisyon bulkuyorum emin olun sorun bende deill dehşet pes oynarımm vuruyorrumm girmiyo adamlar bi tane buluyo atıyoo ea sports a tovbeliiyimmmmmmmm zaten pes 2008 de hayal kırıklığı
volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: sercansercansercan yaww arkadaşlarr ben ea sports un futbolundan nefret ediyorum yaw ben maç içinde 7-8 net pozisyon bulkuyorum emin olun sorun bende deill dehşet pes oynarımm vuruyorrumm girmiyo adamlar bi tane buluyo atıyoo ea sports a tovbeliiyimmmmmmmm zaten pes 2008 de hayal kırıklığı w yerine v yazsan ölürmüsün bu arada son resim büyük bir ihtimalle PC olucak
SirEren güzel gibi ama oyunu oynamadan peşin hüküm vermek zor ama resimler mükemmel ronaldo'nun frikik atışı böyle ama biraz daha gerilmesi gerek bunun dışında o tevez in olduğu görüntüde harika formalar felan çok gerçekçi durmuş hele stad süper di