Murat_ozkan YAMADAN BİLGİLER FACELER ARDA TURAN EMRE AŞIK EMRE BELÖZOĞLU EMRE GÜNGÖR GÖKDENİZ KARADENİZ GÖKHAN ZAN HAMİT ALTINTOP HAKAN KADİR BALTA KAZIM KAZIM MEHMET AURELİO MEVLÜT ERDİNÇ NİHAT KAHVECİ SABRİ SARIOĞLU SEMİH ŞENTÜRK SERVET ÇETİN TOLGA ZENGİN TUNCAY ŞANLI TÜMER METİN UĞUR BORAL VOLKAN DEMİREL AYHAN AKMAN KURULUM:FACELERİ CM08 İLE EKLEYEBİLİRSİNİZ;) alıntıdır. tüm bilgiler içindedir.
Murat_ozkan 1 şifreyi yazmadım çünkü reklam olmasın diye:d çünkü içinde var gereken açıklama 2 setup halinde veremem çünkü yama benim değil:d cm08 den ekleyeceksin kanka 3 eline sağlık diyen arkadaşlar ben sadece yamayı paylaştım alıntıdır yazdım yani:D
gezgin1996 KARDES BEN EKLİYOMDA KAYT EDİOM PATCH DİE Bİ YER WAR ORADAN KAYDEDİLİO DEME İŞTE ORADAN KAYDEDİON OYUNA GİRİOM HERŞEY AYNI NAPCAM
Murat_ozkan bi sitede face ekleme resimli anlatım buldum işte link: http://rapidshare.com/files/126546487/FACE_EKLEME_ANLATIM_1_.rar.html alıntıdır vede şifresi içindedir.
ugurqan_ ben yaptım ama semih,tümer,mevlüt,gökhan zan,uğur boralın facesi oldu ama şaçları acayip bi renk oldu
ugurqan_ Orjinal Mesajı Yazan: Murat_ozkan valla ben yardım ederdim ama pek anlamam face işlerinden yapanlara danışabilirsin kanka tmm sğlda sende böle olmadımı
ugurqan_ Orjinal Mesajı Yazan: Murat_ozkan bende sağlam çalışıyo bi sorun yok valla uğrastım hallettim süpermiş face ler
ulutashus ya ama bazı oyuncular fotoğraftaki gibi çıkmıyor bambaşka iğrenç bişe çıkıyor örneğin: Gökdeniz, Gökhan Zan, Tümer ve Volkan bozuk çıkıyor.