95_kaan_45 önce araştır istersen http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=109367&pagenumber=1&perpage=10 hemen suraya eklemeyin ya bi allahın kulu araştırmadan yok ovarmı yok şu varmı
xanberk 95_kaan_45 bana öle ters konuşma onun olduğunu ben de biliyorum ama uymuyo psv forması çıkıyo anladınmı kitservere yükleyince onun için yapabilen var mı diyoruz beyaz forma var mı sölesene hadi
95_kaan_45 banabak orda yaşım 12 gözüküyo 15 kendini bişeysanma daha bitderinligiyle yatay çözünürlühüyle oynarsın sana öylebi ters konuşurumki dünyan kayar anladınmı akıllı ol yaksa ters konuşurum ama yumruklarımla
ultraslan_kso Kardeş ne sorununuz var kim ne konuşuosa bırak yaa biz burada birbirimize yardımcı olmak için warız LÜTFEN!!!
flydragon12 Orjinal Mesajı Yazan: 95_kaan_45 banabak orda yaşım 12 gözüküyo 15 kendini bişeysanma daha bitderinligiyle yatay çözünürlühüyle oynarsın sana öylebi ters konuşurumki dünyan kayar anladınmı akıllı ol yaksa ters konuşurum ama yumruklarımla zuhaahaa :D bu sölediklerini 7 yaşındaki kardeşim bile sölemio:D