Arkadaşlar yine sonbahara doğru çıkacak olan Fıfa 09'da ne tür değişiklikler umuyorsunuz ve beklentilerini nelerdir?
Açıkcası ben milli takımın elde ettiği başarılardan sonra Türk takımlarına daha çok özen gösterilir die düşünüyorum,ayrıca semih,arda,servet,volkan gibi oyuncuların gerçek yüzlerini oyunda yaparlar diye düşünüyorum...(özellikle arda:d)
Bence artık fifa alex in yüzünü düzgün yapsın diyorm:D bide bunu sıf fifa 2009 için söylemiyorm ama fifa yada soccercenter yapımcıları ek olarak bü günkü kalıtede mazideki özellikle türk takımlarını yapsınlar.Bu bence oyuna ilgiyi çok arttırır.mesela 2000-2001 fenerbahçe kadrosu ve formalarıyla
walla artık fifadan sıkıldım hep aynı şeyler ne umutlarla bekliyoruz ama yine hayal kırıklığına uğruyoruz.Fifa da en önemli eksiklik tp fiziği top fizik kurallarına aykırı bi şekilde hareket ediyor,belki dikkatinizi çekmiştir uzaktan füze gibi atılan şutlar kalenin hemen arkasındaki reklam panolarına çarptığında top çok ilerlemesi lazımken neredeyse reklam panolarına çarpıp duruyor böyle bir şey olamaz her seferinde bunu gördüğümde oyundan soğuyorum.ayrıca oyun hiç akıcı değil şimdi benim pc me laf atacaksınız ama ben babamın 6600 gt ekran kartlı pcsinde(pes 2008 high da bi kere bile takılmadan) bile oynayınca takılmalar çok fazla oyun çok duraksıyor.Bana kalırsa EA bu oyunu kökünden değiştirmeli.Son olarak bu sene pc ye oyun next gen mi çıkıyor?
say say bitmez ama bir iki tane söyliyim. arkadaşın bahsettiği gibi topun hareketleri saçma yapılmış. oyunda ayak dışı falso verilmiyordu. takımların ilk 11 leri özensiz hazırlanmış, tr ligde facesi olan oyuncu sayısı 10 u geçmez. gol sevinçlerinde değişiklik yok. sade kamera açısını değişip yolluyolar.... daha bi sürü şeyin değişmesi lazım.
benim tek beklentim şu;"her zamanki gibi berbat bir oyun" insan fifa oynadıktan sonra pesi oynayınca gerçek bir maç izliyormuş gibi oluyor
ben bu sene fifadan daha çok şey bekliorum özellikle TSL ve Türk Milli Takımı İle İlgili bn bi yerde duymuştum her takımda 9 face olucak die ama o gerçekleşicek mi bilemiyorum özellikle FIFA 09 da Fenerbahçe ye çok önem verilecek die umuyorum ve fenerbahçeye yapılan değişiklikler TSL yede yansıycak bakalım FIFA 09 nası bi oyun olucak...
fifa istediği kadar lisans alsın face yapsın ama oynanabilirlik yoksa o oyun oynanılmaz
**Bence ilk olarak oyunun oynanışı güzel olsun.. Hatalar en aza indirilsin.**
Orjinal Mesajı Yazan: R10_HUSO Bence ilk olarak oyunun oynanışı güzel olsun.. Hatalar en aza indirilsin.
Orjinal Mesajı Yazan: R10_HUSO
Bence ilk olarak oyunun oynanışı güzel olsun.. Hatalar en aza indirilsin.
evet doğru...
Oyuncular daha gerçekçi olsun güçleri yüzleri vb..
Sakatlanmalar daha gerçekçi olsun ++ ambulans falan olsun.
Formalar daha canlı olsun tezahüratlar olsun
Seyirciler takımının formasını giysin.
Kramponlar nıke fln olsun
vb...
Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 ben bu sene fifadan daha çok şey bekliorum özellikle TSL ve Türk Milli Takımı İle İlgili bn bi yerde duymuştum her takımda 9 face olucak die ama o gerçekleşicek mi bilemiyorum özellikle FIFA 09 da Fenerbahçe ye çok önem verilecek die umuyorum ve fenerbahçeye yapılan değişiklikler TSL yede yansıycak bakalım FIFA 09 nası bi oyun olucak...
Orjinal Mesajı Yazan: EBA79
eğer her takımda 9 face olursa fifa 09 da büyük yenilikler olacağına işarettir. hadi bakalım hayırlısı.
fifa09 da sakatlıkların daha gerçekçi olmasını bekliyorum
frikiklerde bazen baraja çarpıpı ters köşeye giden oplar olsa kaleci donup kalsa gol yese yani
geri pas olsa:D
birde çoğu arkadaşın dediği gibi top gerçekçiliği iyi olsa
Orjinal Mesajı Yazan: __BuRaK Arkadaşlar yine sonbahara doğru çıkacak olan Fıfa 09'da ne tür değişiklikler umuyorsunuz ve beklentilerini nelerdir? Açıkcası ben milli takımın elde ettiği başarılardan sonra Türk takımlarına daha çok özen gösterilir die düşünüyorum,ayrıca semih,arda,servet,volkan gibi oyuncuların gerçek yüzlerini oyunda yaparlar diye düşünüyorum...(özellikle arda:d)
Orjinal Mesajı Yazan: __BuRaK
sana katılıyorum
Hakemler biraz gerçekçi olsun.
:D
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: