fatih.60 **Arkadaşlar fifa 08 de kanat ortaları yerini bulmuyor hep dışarı gidiyor ortaları direk orta tuşuna basınca düzün orta yapması için ne yapabiliriz...**
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: toystoy çok basit dostum hiçbirşey :D :D config.dat tan iyi ayrlanmadığı için. ea sportsun suçu yani. yaparsam yama olarak çıkarırım büyük olasılıkla, galiba, belkide, herhalde, bi ihtimal, zor gibi görünüyor.....
rapboyz orta açacağın yöne doğru basman yeterli ben öyle bir sorun yaşamıyorum hem ortalar manuel Pes'deki gibi otomatik değil
fatih.60 Orjinal Mesajı Yazan: ramazan_3509.tr bence çok gereksiz bir konu:confused: senin için gereksiz olabilir ama ben bu ortalar yüzünden oyundan sıkılıyorum. ortaları pesteki gibi otamatik yapsak daha güzel olmaz mıanladın mı :)........
Ramo_35 Orjinal Mesajı Yazan: fatih.60 Orjinal Mesajı Yazan: ramazan_3509.tr bence çok gereksiz bir konu:confused: senin için gereksiz olabilir ama ben bu ortalar yüzünden oyundan sıkılıyorum. ortaları pesteki gibi otamatik yapsak daha güzel olmaz mıanladın mı :)........ orta açamıyosan ben napıyım;)
fatih.60 **beyler tartışmayı bırakın bilen varsa yardım etsin fifa 07 de orta sorunu yok tu... ok** ;)