FuLLtiMeAdanaDemirSpor Samsung PC Studio 3 var elimde bunla PC ' den tel.ime nasıl java atarım?????????? yardımcı olur musunuz. bu arada bende bluetooth programı yok gerekse verir misiniz? isterseniz softick PPP 'yide yüklerim...
71x E250 ve E200 Telefonları JAVA desteklemiyor . Sadece Kendi HAfızasındaki Freekick , Warrior .. Onları Oynatıyor Bildiğim Kadarıyla
FuLLtiMeAdanaDemirSpor Orjinal Mesajı Yazan: 71x E250 ve E200 Telefonları JAVA desteklemiyor . Sadece Kendi HAfızasındaki Freekick , Warrior .. Onları Oynatıyor Bildiğim Kadarıyla destekliyor olması gerekiyor internette duymuştum biri de istiodu bilenler söylesin...
FuLLtiMeAdanaDemirSpor ya arkadaşlarjava diyince abartmayın ya ben bu siteden cm 2008 mobili indirdim nasıl tel.ime atarım soracam soru buydu ya yoksa iş arap saçına döndü:):confused: :D
CREWBOY E250 JAVA DESTEKLER AMA PC DEN OYUN ATMAK İÇİN HİLELERİ VAR EĞER GOOGLE DAN ARATIRSAN RAHATLIKLA BULABİLİRSİB
FuLLtiMeAdanaDemirSpor Orjinal Mesajı Yazan: CREWBOY E250 JAVA DESTEKLER AMA PC DEN OYUN ATMAK İÇİN HİLELERİ VAR EĞER GOOGLE DAN ARATIRSAN RAHATLIKLA BULABİLİRSİB DENEYÇEM
SanSaLvadoR **Arkadaşım Softstick adlı programı indirip yükleyeceksin.Java uploader i de indireceksin Tel inle Bilgisayar arasında seri bağlantı kuracaksın google da e250 oyun yükleme diye aratırsan bulabilirsin**
Gökhan Ben bir ara D900"üme yüklemeye çalıştımda, 2-3 gün işin içerisinden çıkamadım. Sonrada Vazgeçtim. Bu telefonlara Java yazılımları kurmak, üstün çaba ve sabır istiyor. Ben henüz yakın çevremde yükleyebilen görmedim.