emrcnsncr NBA Live 09 7 Ekim 2008'de piyasaya sürülecek. Yeni oyunun kapaktaki sporcusu San Antanio Spurs'tan Tony Parker olacak. Ayrıca Andrea Bargnani İtalya'daki, Pau Gasol İspanya'daki, Luol Deng İngiltere'deki kapaklarda yer alacak. Bilgi ve resimler için oyunun resmi sitesi
Arda666 pc maalesrf çıkmıycak arkadaşlar http://eastore.ea.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductSearchResultsPage&SiteID=ea&Locale=en_US&CallingPageID=HomePage&Env=BASE&keywords=nba09
emrcnsncr Arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Sırf resimler yalnızca PS3 ve XBox 360 için diye PC' ye çıkmayacak diye bir şey yok. Benim bir arkadaşım EA Sports'ta çıkan haberleri dünyaya yayıyor O EA Sports'da çalışıyor ve bana bu oyunun demosunu verdi. Bu PC versiyonuydu hem de. Yalnız SS verirsem Büyük bir para cezasına çaptırılacağım. SS vermek isterdim ama malesef durum ortada.
emrcnsncr Oyun gerçekten çok güzel. Yepyeni grafikler var. Bir takımın en az 5 adet 2008-2009 forması var. Ancak ekran kartları 512 MB DDR3 olmayanlar şimdiden harçlıklarını biriktirmeye başlasınlar :D
artun77 ss veremiyosun bari oyundan biraz bilgi ver,neler ne kdr ölçüde değişmiş,gelen ne yenilikler var
[silindi] =)) bu arada oyunda Türkiye olacak galiba 24 tane FIBA national team falan yazıyordu.Bir tanesi Türkiye dir heralde.
dunk_2319 **Ya arkadaşlar EA SPORTS henüz oyunu PC için duyurmadı..Ama bu PC ye çıkmayacak anlamına gelmiyor..Ama büyük bir ölçüde PC ye çıkmayacak gibi görünüyor...**
Ozzy_AFR Ne Nba'in nede Nba Live serilerinin eski tadı yok. Nba 2008 felaket berbat bi oyundu.. Umarım bu iyi olur
KeBaPeR Bu sene inşallah bambaşka bir oyun oynarız. Son yıllarda NBA serisi büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Yeni ülkelerin eklenmesi ve grafiklerin geliştirilmesi çok güzel şeyler. Ama oyuna biraz daha oynanabilirlik katmaları lazım. NBA 2009'u sabırsızlıkla bekleyeceğim.
artun77 pc'ye çıkmaması kötü oldu,ne kdr beğenmesem de, bi nba sever olarak vakit geçirdiğim bi oyundu,bi de ii bi pc'm olmadığı düşünülürse oynayabildiğim nadir oyunlardandı :D sanırım bundan sonrada nba oynamak da haram bana :D
emrcnsncr **Arkadaşlar geçen gün oyun satan bir yere gittim. Oyunun PC versiyonu 1-2 hafta içinde piyasaya çıkacak. Tüm SCN kullanıcılarına duyurulur. Tamamen gerçektir.**