axgul arkadslar oyunu yukleyemedım restart cektım pc ye sonra da yuklerken bu hatayı werdi tahminen kayıt defterine kaydetti we tam anlamıyla silmeden yukleyemıcem oyunu kayıt defterınden nsl sılenılırım lutfen yardım edin?
_Agresif_ Merhaba arkadaşım aldığın hata directx hatası Directx 9 kur sorun çözülür. PES 2008 CD si içinde var zaten ordan yükle olmassa Buraya yaz başka birşey düşünürüz
axgul yok ya dırectx yuklu setup dedıgımde windows sürücü modeli: .dll load eror hatası pro evoloulation setup a tıkladıgımda ıse: sistem yöneticisi bü yüklemeyi önlucek onlemler aldı dio
_Agresif_ önce program ekle / kaldırdan PES 2008 oluşturmuştur onu kaldır sora kur kesin olacaktır kolay gelsin
_Agresif_ Peki bişey sorucam autorun çalıştırınca play çıkıyomu çıkıyorsa orda bide uninstall olucak onu dene
axgul yok yyha olmuo sabahtan beri ugrasıorm unıstall edemıorm tum pes dosyalarını sıldım ama kayıt defterınde kaldı ıste onlar yuuzunden buyuk ıhtmal
_Agresif_ O zaman arkadaşım o sorunu tek Çalıştıra gir regedit yaz kayıt defteri gelicek orada pesi ara bulursa sil düzelir anca Softwareler bakıcaksın
axgul arkadasım snın dedıgın d3dx9 30.dll sorunu benım dedıgım o deıl ıste nese yardımcı olmaya calıstın gene de saol
axgul simdi bakıorm regedite ama bilgisayara bısey olmasından tırsmıstım artık herseyı goze aldım konamiyle ılgılı ne warsa sılıcem
axgul walla yapabılcegım herseyı yapıorm sorunun basından berı regedıtte oldgunu dusunuorm ins hayal kırıklıgına ugramam silcem gitcek bakalım nolcak:D