işte bu da yeni formam:
konu taşımada yanlışım varsa banlamayın bilmiyorum!:(
inşallah beğenirsiniz formamı
bu da isveç iç saha formam umarım beğenirsiniz
türkiyenin formasında ki renk tonu dışında bi hatan yok bide yakanın ense kısmında yani arkada türkiye yazması gerekiyodu
TR turkuaz güzel olmuş özür dilerim ama isveç berbat olmuş.Ama geliştirebileceğine inanıyorum.
valla yalan diil doğrudur ama inşallah gelişcem çalışıyorum bu da rusya formam(yalnız federasyonun armasında fotoşop arıza çıkardı ondan devlet armasını koydum kusura bakmayın):
bakalım daha ne yorum gelcek????
bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz
kırışıklıklar kaybolmuş hatta isveç formasında renkli olan yerlerde hiç kırışıklık yok türkiye formasında da önde beyaz olan bölgede yokk
beyaz kısmı boyadım ondandır
arkadaşlar flood yapmak gibi olmasın ama belli bir süre forma yapamayacağım bilgilerinize
Orjinal Mesajı Yazan: furky44 bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz
Orjinal Mesajı Yazan: furky44
nike işareti sortun cebine kadar kaymış.. güzeL oLmamıs..
ya bu yaptıqın formaLarı siteye koymadan once bi dene futboLcunun üstne nası durur diye..
o-edit mi ne deniodu..
Wickedgame katılıyorum
Ama güzel
Kırışıklıkları neden boyadınki öle duraymışyaa
Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: furky44 bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz nike işareti sortun cebine kadar kaymış.. güzeL oLmamıs.. ya bu yaptıqın formaLarı siteye koymadan once bi dene futboLcunun üstne nası durur diye.. o-edit mi ne deniodu..
Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame
Orjinal Mesajı Yazan: furky44 bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz nike işareti sortun cebine kadar kaymış.. güzeL oLmamıs.. ya bu yaptıqın formaLarı siteye koymadan once bi dene futboLcunun üstne nası durur diye.. o-edit mi ne deniodu..
İki forma yapip profesyonelmiş gibi yorumlar yaziosunuz ya deli ediyor beni. Sanki sen o-edit kullanıyorsun. Almışsın forma yapma programını milletle şu kadar benzetirim diye pazarlık yapıyosun. Yapmayın bunu ya.
ce11at'a katılıorm.ya kitmaker olacaksanız forma yapın yoksa yapmayın.formalar bence kötü olmuş.ama harika formalara diosunuz ki çalmışsın.böle formalara harika olmuş gibi yorumlar yazıonuz.
bence guzel
Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: furky44 bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz nike işareti sortun cebine kadar kaymış.. güzeL oLmamıs.. ya bu yaptıqın formaLarı siteye koymadan once bi dene futboLcunun üstne nası durur diye.. o-edit mi ne deniodu.. İki forma yapip profesyonelmiş gibi yorumlar yaziosunuz ya deli ediyor beni. Sanki sen o-edit kullanıyorsun. Almışsın forma yapma programını milletle şu kadar benzetirim diye pazarlık yapıyosun. Yapmayın bunu ya.
Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at
Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: furky44 bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz nike işareti sortun cebine kadar kaymış.. güzeL oLmamıs.. ya bu yaptıqın formaLarı siteye koymadan once bi dene futboLcunun üstne nası durur diye.. o-edit mi ne deniodu.. İki forma yapip profesyonelmiş gibi yorumlar yaziosunuz ya deli ediyor beni. Sanki sen o-edit kullanıyorsun. Almışsın forma yapma programını milletle şu kadar benzetirim diye pazarlık yapıyosun. Yapmayın bunu ya.
Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: furky44 bu da türkiye kırmızı formam inş. beğenirsiniz
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: furky44
İyice saçmalıyosunuz sölicek bişey bulamıyorum.Ne alaka şimdi?by esadowic:mad: wickedqame diyoki: benim ne suçum var ona zararım ne diyo
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: