Arkadaşlar ben bunu yeni aldım.Şuanda PES2008 elimde yok aldığım ekran kartı ile oynayanlar yorumlarını yazabilirler mi highde oynanıyormu kasmadan?
**highda zor kaderşim bende yok ama arkilerden biliyorum high zor oynar ama replaylarda felan az da olsa kasar ama bunada şükretÇ:D:D:D**
Orjinal Mesajı Yazan: kralefe highda zor kaderşim bende yok ama arkilerden biliyorum high zor oynar ama replaylarda felan az da olsa kasar ama bunada şükretÇ:D:D:D
Orjinal Mesajı Yazan: kralefe
highda zor kaderşim bende yok ama arkilerden biliyorum high zor oynar ama replaylarda felan az da olsa kasar ama bunada şükretÇ:D:D:D
Ama shader model3.0 yazıyor oynaması lazım herhalde
Bende 7100 var mediumda oynuyorum high da oynarsam replay ve ceza sahası içindeyken oyun kasıyor zevksiz oluyor zaten medium hıgh fazla bi fark yok
http://urun.gittigidiyor.com/quot-Palit-7600gt-8x-quot_W0QQidZZ10177979
ürün bu sitedeki ise kesinlikle sorun çıkartcağını sanmıyorum
**Kardeşim bende 8500 1024 / 128 bit var High de en son derece oynanıyo ama eski ekran kartımda 1024 7600 dü onla oynayamıyodum Replay ve FreeKick Korner gibi vuruşlarda Çok kasıyodu 8000 serisinden şaşma derim ;) **
e maddiyat herşey :)
**shader model 3.o ama benimk 4.0 hemde 125 ytl felan beklip alınacak çokta zenginlik istemeyen bir kart hd 2600 pro hemde mükemmel ötesi he birde güç kaynağın kaçlık en az 400 wattla tam performan alırsın bende 350 var sürünüyorum:D**
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: