Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim
Orjinal Mesajı Yazan: Volume Label
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim
Madem başladın benim Giresun'u yapar mısın?:D:D
ya valla ben bıktım sen bıkmadın yaa şu giresundan :D onu boş bi zamanımda yapacam oqe
Ya hem istek yapın diyosun hemde bıktım diyosun..O zaman niye istek alıyosun..Bişey biliyom diye artisleniyon hemen..Yapma o zaman kalmadık sana istek alıyon diye yaptık bi istek yapmıyom daha..:mad:
Öncelikle ben yapmıcam filan demedim yapınca boş bi zmnımda yapcam dedim hem ne artistlik yapcam kelimelerine dikkat et.! Hem ben bişey biliosamda bununla gurur duyuyorum ben kimseyi küçük düşürmem ama senin yaptığında düşüncesizllik ben boş bi zamanımda yapcam dedim ma sen o kıt aklına sokamamışsınki okuyammaışsın ki bunları söylüyorsun ben daha elimde materyallerim olmadığından
internet cafede yaptım bundan önceki backgroundu de sen bi de istek yapıosun ben onun için resim bulamamış olabilrim yapmak için zorluk çekio olabilrim bunu hiç düşünemiosun ve de bana burda gelmiş konuşuosun ben artislik yapacak olsam beni kimsenin görmediği bir yerde yapmam yapacaksamda insanın yüzüne yaparım!
Öyle bir knuşuosun ki sanki ben burdakilerin dier isteklerini yapmamış gibi! Gerçekten bi de forumda msj yazosun emeğe saygı bilmem ne bide burda yaptıklarına baq ayıp vallaha ayıp lanet olsun yapcam senin giresun sporu bekle indirirsin indirmezsin beni alakadar etmez tmm mı!!
Ve de senin dier isteklerine de açığım