Doğan'a Müthiş Teklif:22 Ağustos 2008 Çarşamba
Liverpool'un hocası Alperen Doğan'a daha bir başarısı olmadığı ve ilk maçı yenildiği halde hocasız kalan Chelsea şimdikinden fazla maaş+25 M transfer bütçesi ile işe başlaması için baskı yapıyor.Doğan henüz bir karar vermedi ama ilk görüşmelerde yeşil ışık yaktığı belirtildi...

Liverpool'da Soğuk Rüzgarlar:24 Ağustos 2008 Cuma
Liverpool'un teknik patronu Doğan ile yeniden görüşen ve transfer bütçesini artırma isteğini reddeden yöneticiler kara kara düşünüyor.Güvendikleri tek şey ise Sezon biletinden gelecek para...

Doğan'ın İsteği Kabul Oldu:25 Ağustos 2008 Cumartesi
Yarın Newcastle ile oynanacak maç öncesi Liverpool'lu yöneticiler Doğan'ın teklifini kabul etti...10 M bütçesi olan ve Doğan'ın bu bütçenin en az 14.5 M'ye çıkartma isteğini reddeden Liverpool yöneticileri,sezon biletinden gelen parayla Doğan'ın teklifini kabul etti.Öte yandan bir B planı arayan yöneticilerin Mourinho'yla görüştüğü,anlaşamadığı ve bu yüzden Doğan'ı kaçırmamak istedikleri öne sürüldü...
Arkadaşlar Chelsea'nin durumu ortada iyi ama önemli oyuncularını sattılar yani şu an benim kadrom süper derecede onlarınkine göre...Öte yandan Chelsea'yi araştırdım müthiş bütçeleri var ama 7 tekliflerinin 7'side olumsuz kimse gelmek istemiyor...Liverpool'da istediğim bütçeyi ayarladı ve ben ortada kaldım Newcastle maçına kadar cevap vermem lazım zaten ss'leride bu yüzden koyamadım...Sizce gidiyimmi?Kalayımmı?Ben Liverpool'da kalmayı düşünüyorum ama sizinde önerilerinizi almak istiyorum...