Heisenberg Arkadaşlar kariyer paramızın nekdar oldugunu görebiliyoruz ama kullansak dahada ii olur .. acaba kullanabilen varmı???
FerNanDo_JoSe_TorRes_SaNz Orjinal Mesajı Yazan: sanal_korku14 Arkadaşlar kariyer paramızın nekdar oldugunu görebiliyoruz ama kullansak dahada ii olur .. acaba kullanabilen varmı??? maalesef oyunun büyük bi eksikliği bu kazandığın parayı harcayamıyosun inş. fm 2009 da bu sorunu çözerler (iyi yanı sevdiğin kulüpten daha az maaş alarak kulübün finansını zorlamıyosun:D)
Heisenberg Orjinal Mesajı Yazan: RioFerdinand yanilmiyorsam bir takima baskanlik icin aday olabilirsin... ama ben hic denemedim. o nası oluyo???
Venom Orjinal Mesajı Yazan: RioFerdinand yanilmiyorsam bir takima baskanlik icin aday olabilirsin... ama ben hic denemedim. Yok öyle bir şey ya.
Heisenberg bencede yok yani böle bişi imkansızz... en iyis menejer olarak kalmak ama sadece şu parayı kullansak ii olur .. total club managerde vardı öle bişi sadece kulubu bagış yapabiliyodun keşke bundada böle bişi olsa..
IAdam TCM ve Fifa Manager' de çok geniş yetkiler vardı ama FM' de sadece teknik direktörsün. O yüzden para biriktirip arabalar, evler almak diye bir olay yok ve bence olursa da oyunun havası bozulur.